Αποδόσεις της επόμενης ομάδας Jim Harbaugh: Οι φορτιστές αποχωρούν μετά από συνέντευξη προπονητή


Οι κληρώσεις του Jim Harbaugh θερμαίνονται.

Φέτος από ένα εθνικό πρωτάθλημα, ο Harbaugh πήρε συνέντευξη με τους Chargers αυτή την εβδομάδα για την κενή θέση του προπονητή τους μετά από εννέα σεζόν με τους Michigan Wolverines.

Ως φαβορί από τις αρχές -150 για την απόκτηση του θρύλου της προπονητικής ποδοσφαίρου, το Λος Άντζελες είναι ο πρωτοπόρος για τις υπηρεσίες του Harbaugh την επόμενη σεζόν, αλλά απέχει πολύ από το να κερδηθεί.

Αλλά η ευκαιρία να μείνει στο Ann Arbor και να χτίσει πάνω στην ήδη ιστορική κληρονομιά του στο Μίσιγκαν μπορεί να είναι πιο δελεαστική από μια επιστροφή στο NFL.

Ο Harbaugh είναι επί του παρόντος +100 για να μην είναι ο επικεφαλής προπονητής μιας ομάδας NFL – και, πιθανώς, ο επικεφαλής προπονητής των Wolverines – την επόμενη σεζόν.

Ακολουθεί μια ματιά στις πλήρεις, ενημερωμένες πιθανότητες για τον προορισμό του Harbaugh για το 2024-25, καθώς οι φήμες φουντώνουν.


Ο επικεφαλής προπονητής Jim Harbaugh των Michigan Wolverines χειροκροτεί τους παίκτες του εναντίον των Washington Huskies κατά τη διάρκεια του αγώνα του Εθνικού Πρωταθλήματος CFP 2024.
Ο επικεφαλής προπονητής Jim Harbaugh των Michigan Wolverines χειροκροτεί τους παίκτες του εναντίον των Washington Huskies κατά τη διάρκεια του αγώνα του Εθνικού Πρωταθλήματος CFP 2024. Getty Images

Οι αποδόσεις της επόμενης ομάδας Jim Harbaugh

Los Angeles Chargers -150
Όχι ο προπονητής μιας ομάδας NFL +100
Οποιαδήποτε άλλη ομάδα NFL +800
Las Vegas Raiders +1200
Ουάσιγκτον Commanders +2500
Atlanta Falcons +3000
Chicago Bears +4000
Tennessee Titans +4500
Οι αποδόσεις είναι ευγενική προσφορά του DraftKings Sportsbook.

Μετά από πρόωρες αποχωρήσεις από τα πλέι οφ από τα franchise όπως οι Cowboys and Eagles, η “Οποιαδήποτε άλλη ομάδα NFL” για τον Harbaugh, κυρίως, κατατάσσεται σε υψηλά επίπεδα.

Ούτε οι Cowboys ούτε οι Eagles έχουν χωρίσει με τον προπονητή τους μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, αλλά δεν θα ήταν έκπληξη για κανέναν στο ποδόσφαιρο αν ενταχθούν στην αγορά για ένα νέο τις επόμενες ημέρες.

Αν και Ο Αντόνιο Πιρς είναι ο κορυφαίος υποψήφιος για την κενή θέση του επικεφαλής προπονητή των Raiders, το Λας Βέγκας είναι η επόμενη ατομική ομάδα στον πίνακα πιθανοτήτων στο +1200 που θα προσγειώσει τον Harbaugh.


Στοίχημα στο NFL;


Τα γεράκια, που είναι τα φαβορί για πρόσληψη Bill Belichick μετά τη συνάντηση με τον πρώην προπονητή των Patriots το Σαββατοκύριακο, οι +3000 θα είναι ο επόμενος προορισμός του Harbaugh.

Με το σετ του Divisional Round και ελάχιστες ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον των προπονητών των υπόλοιπων ομάδων, αναζητήστε την αγορά του Harbaugh – και ολόκληρο το προπονητικό καρουζέλ για αυτό το θέμα – να αρχίσει να διαμορφώνεται την επόμενη εβδομάδα περίπου.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading