Αποδόσεις Chiefs vs. Ravens, πρόωρη πρόβλεψη: Fade Patrick Mahomes στον αγώνα του AFC Championship;


Εάν οι Kansas City Chiefs θέλουν να επιστρέψουν στο Super Bowl, θα πρέπει να κερδίσουν ένα δεύτερο παιχνίδι ως αουτσάιντερ.

Αφού κέρδισαν στο Orchard Park ως road underdog, οι Chiefs άνοιξαν ως αουτσάιντερ 3,5 πόντων στο BetMGM Sportsbook κόντρα στους Baltimore Ravens και Lamar Jackson για τον αγώνα του Πρωταθλήματος AFC της Κυριακής.

Το σύνολο είναι 44,5.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος αγώνας πλέι οφ για τον Πάτρικ Μαχόμες NFL καριέρα, η πρώτη ήταν μια νίκη τμηματικού γύρου με 27-24 στις 21 Ιανουαρίου κατά των Νομοσχεδίων χάρη σε μια καθυστερημένη Ο Τάιλερ Μπας έχασε το δοκάρι που θα ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Εφόσον δεν υπάρξει αλλαγή γραμμής, ο αγώνας της Κυριακής θα είναι η έκτη φορά που ο Μαχόμες είναι αουτσάιντερ με τουλάχιστον τρεις βαθμούς.

Έχει 5-0 ενάντια στο spread (ATS) στην καριέρα του σε αυτό το τίμημα, και τώρα είναι 9-1-1 ATS ως αουτσάιντερ και 8-3 συνεχόμενα. σύμφωνα με τον Μπεν Φωκς.

Κάποια πιθανή ανησυχία για τους Chiefs είναι τα στατιστικά του Mahomes στην κανονική σεζόν έναντι της κάλυψης ατόμων.

Ο Μαχόμες ήταν στο τελευταίο ημίχρονο στο QBR έναντι της κάλυψης ανδρών, ενώ η Βαλτιμόρη έπαιξε την έκτη κάλυψη με τους περισσότερους παίκτες στο NFL το 2023.

Επέτρεψαν στο πέμπτο χαμηλότερο QBR σε αντίπαλους στρατηγούς έναντι κάλυψης ατόμων.

Αλλά ο Mahomes έπαιξε ένα αστραφτερό παιχνίδι στον αγώνα της Κυριακής, κάνοντας ρίψεις για 215 γιάρδες και δύο τάτνταουν, ενώ ο Isiah Pacheco έτρεξε για 97 γιάρδες και ένα touchdown.

Αν κοιτάτε ένα στοίχημα με χρήματα των Chiefs, είναι +145 για να κερδίσουν τους Ravens και να φτάσουν στο Super Bowl για τέταρτη φορά μέσα σε πέντε χρόνια.

Chiefs vs. Ravens αποδόσεις

ΕξάπλωσηΣύνολοΓραμμή χρήματος
Chiefs +3,5 (-120)
Ravens -3,5 (+100)
Πάνω από 44,5 (-110)
Κάτω από 44,5 (-110)
Αρχηγοί (+145)
Ravens (-175)
Οι αποδόσεις παρέχονται από την BetMGM

Ο Aaron Schatz του FTN Fantasy επεσήμανε ότι ενώ το σκορ ήταν κοντά, οι Αρχηγοί κυριάρχησαν πραγματικά στους λογαριασμούς, με μέσο όρο 7,7 γιάρδες ανά παιχνίδι έναντι 4,7 γιάρδες ανά παιχνίδι για τους λογαριασμούς.

Μεταξύ του Mecole Hardman fumble στη γραμμή 1-yard και μερικών τυχερών non-turnover για τους Bills, ο Buffalo ήταν τυχερός – μέχρι να κλωτσήσει ο Bass – αυτό το παιχνίδι ήταν κοντά.


Ο Πάτρικ Μαχόμες ήταν ο μπούγκιμαν της AFC.
Ο Πάτρικ Μαχόμες ήταν ο μπούγκιμαν της AFC. Getty Images

Στοίχημα στο NFL;


Αν είχαν περάσει μερικές ακόμη αναπηδήσεις στο δρόμο των Chiefs, το spread έναντι των Ravens μπορεί να μην ήταν στο 3,5.

Αλλά το Κάνσας Σίτι θα έχει ξανά αμφιβολίες καθώς αντιμετωπίζει τους Ravens για το δικαίωμα να πάει στο Super Bowl 2024.

ΔΙΑΛΕΓΩ: Ravens -3,5 (+100, BetMGM)


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading