Αποδόσεις NFL Offensive Rookie of the Year: Ο Puka Nacua κλείνει με τον CJ Stroud


Πριν από μερικές εβδομάδες, το NFL Το βραβείο για τον επιθετικό πρωτάρη της χρονιάς ήταν μόνο στην υπόθεση τροπαίου του Τεξανού στρατηγού CJ Stroud.

Τώρα, μετά από έναν πρόωρο τραυματισμό του Stroud και ένα παιχνίδι τέρας στο “Thursday Night Football” αυτή την εβδομάδα, ο Puka Nacua μπαίνει στη συζήτηση.

Ο Nacua έχει πέσει στο +750, η δεύτερη καλύτερη απόδοση στο ταμπλό στο DraftKings Sportsbook.

Ο Stroud, ο οποίος θα χάσει το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του αυτή την εβδομάδα με διάσειση, ήταν πρόσφατα το συντριπτικό φαβορί για να είναι ο OROY αυτής της σεζόν, με αποδόσεις έως και -20000 νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Από την Παρασκευή το απόγευμα έχει φτάσει τα -2500 – εξακολουθεί να είναι ένας τεράστιος πρώτος δρομέας, αλλά η πόρτα έχει ανοίξει για τον Nacua αν τερματίσει δυνατά.

Ο Nacua ενίσχυσε την υπόθεσή του κατά τη νίκη των Rams με 30-22 επί των Saints την Πέμπτη, πιάνοντας εννέα πάσες για 164 γιάρδες με ένα touchdown.


Ο Puka Nacua #17 των Los Angeles Rams κοιτάζει κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από τον αγώνα με τους New Orleans Saints.
Ο Puka Nacua #17 των Los Angeles Rams κοιτάζει κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από τον αγώνα με τους New Orleans Saints. Getty Images

Η επιλογή του πέμπτου γύρου από το BYU ήρθε από το πουθενά για να παρουσιάσει μια από τις καλύτερες σεζόν rookie από έναν μεγάλο δέκτη στην ιστορία του NFL.

Έχει συγκεντρώσει συνολικά 1.327 γιάρδες αποδοχής αυτή τη σεζόν, υστερώντας μόνο από τον Tyreek Hill που κατευθύνεται στη δράση του Σαββατοκύριακου της 16ης εβδομάδας.

Ο Nacua απέχει μόλις 146 γιάρδες από το ρεκόρ αρχάριου του 1960 του Bill Groman των 1.473 γιάρδων υποδοχής με δύο αγώνες να ολοκληρωθούν.

Η Πέμπτη ήταν ο τέταρτος αγώνας του Nacua με τουλάχιστον 150 γιάρδες λήψης, που είναι ο μεγαλύτερος από οποιονδήποτε αρχάριο δέκτη στην εποχή του Super Bowl. σύμφωνα με τον Dante Koplowitz-Fleming του NFL Research.


Στοίχημα στο NFL;


Με τέσσερα ακόμη αλιεύματα, ο Nacua θα είναι μόλις ο τρίτος πρωτάρης στην ιστορία του NFL – συνδέοντας τους Jaylen Waddle (2021) και Anquan Boldin (2003) – που θα έχουν 100 δεξιώσεις κατά την πρώτη τους σεζόν.

Είναι μόλις οκτώ αλιεύματα πίσω από το ρεκόρ του Waddle, 104 αλιευμάτων κατά τη διάρκεια μιας σεζόν rookie.

Θα χρειαστούν μερικές ακόμη κυρίαρχες παραστάσεις για να ξεπεράσει ο Nacua τον Stroud, ο οποίος έχει μια ιστορική δική του σεζόν rookie.

Αλλά αν μπορεί να συνεχίσει να σηκώνει τα ορόσημα, μην εκπλαγείτε αν ο Nacua κάνει τη βραβευμένη ανατροπή.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading