Αποδόσεις Super Bowl 2024: Οι San Francisco 49ers παραμένουν φαβορί παρά τη νίκη των Ravens


Παρά τη βίαιη ήττα από τους Baltimore Ravens την ημέρα των Χριστουγέννων, οι San Francisco 49ers παραμένουν φαβορί στο Super Bowl για την 17η εβδομάδα.

Ωστόσο, η Βαλτιμόρη, η οποία έχει πλέον το καλύτερο ρεκόρ στο NFL με 12-3, κλείνει τη διαφορά.

Οι πιθανότητες των 49ers να κερδίσουν το μεγάλο παιχνίδι έπεσαν ελαφρώς μετά την ανατροπή, από +220 την περασμένη εβδομάδα στο +240 στο Αθλητικό βιβλίο FanDuel από το απόγευμα της Τρίτης.

Οι Ravens βρίσκονται ακριβώς στην ουρά του Σαν Φρανσίσκο, μετακινούμενοι από +550 σε +400 μετά την κυρίαρχη νίκη στο δρόμο στο Levi's Stadium.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει τον εαυτό του από το υπόλοιπο πακέτο τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι Miami Dolphins έχουν την τρίτη καλύτερη απόδοση στο +750, ακολουθούμενοι από τους Philadelphia Eagles (+800) και τους Kansas City Chiefs (+850).

Οι Dallas Cowboys (+1000) και οι Buffalo Bills (+1100) είναι οι μόνες άλλες ομάδες με αποδόσεις καλύτερες από 18/1.


25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ο Lamar Jackson #8 των Baltimore Ravens κάνει προθέρμανση πριν από την έναρξη ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των San Francisco 49ers.
Ο Lamar Jackson #8 των Baltimore Ravens κάνει προθέρμανση πριν από την έναρξη ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των San Francisco 49ers. Getty Images

Σε μια σεζόν με κάτι που φαίνεται σαν έλλειψη διεκδικητών πρωταθλήματος, οι oddsmakers βλέπουν έναν αγώνα Super Bowl Ravens-49ers ως όλο και πιο πιθανό.

Το FanDuel προσφέρει αυτό το ζεύγος Super Bowl στο +500, εύκολα τις καλύτερες αποδόσεις στο ταμπλό.

Και οι δύο ομάδες είναι, με διαφορά, τα φαβορί για να βγουν από το αντίστοιχο συνέδριό τους, με τους Niners να έχουν ζυγές αποδόσεις για να κερδίσουν το NFC και τους Ravens στο +200 για να κερδίσουν το AFC.

Οι Ravens θα φιλοξενήσουν τους Dolphins στη Βαλτιμόρη κατά τη διάρκεια της 17ης εβδομάδας.


Στοίχημα στο NFL;


Αν είναι εξίσου κυρίαρχοι απέναντι στο Μαϊάμι όπως ήταν και απέναντι στο Σαν Φρανσίσκο, αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι η τελευταία φορά που οι Ravens δεν είναι φαβορί στο Lombardi Trophy.

Αν και η νίκη τους επί των 49ers δεν ήταν αρκετή για να τους κάνει φαβορί στο Super Bowl, βοήθησε Ο Lamar Jackson στη θέση του οδηγού για το δεύτερο βραβείο του NFL MVP.

Ο στρατηγός των Ravens είναι τώρα -160 στο FanDuel, παίρνοντας την πρώτη θέση από τον Brock Purdy και πηδώντας από το +500.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading