Αποδόσεις Texans vs. Ravens: Οι παίκτες του NFL υποστηρίζουν το Χιούστον στον γύρο της κατηγορίας AFC


Οι Τεξανοί αγαπούν πολύ τους αθλητικούς στοιχηματιστές ενόψει του αγώνα τους με τους Ravens το Σάββατο.

Το Χιούστον, ένα αουτσάιντερ 9,5 πόντων, συγκεντρώνει το 62 τοις εκατό τόσο των στοιχημάτων όσο και των πλεονεκτημάτων έναντι του spread, σύμφωνα με το Action Network, το οποίο είναι εύκολα το πιο δημοφιλές μέρος για τον γύρο τμημάτων αυτού του Σαββατοκύριακου.

Οι Τεξανοί είναι ακόμα πιο δημοφιλείς στο DraftKings Sportsbookσυγκεκριμένα, με τους παίκτες εκεί να στοιχηματίζουν το 60% του handle και το 73% των στοιχημάτων στο Χιούστον στο +9,5 από το πρωί της Πέμπτης.

Οι Τεξανοί υπό την ηγεσία του CJ Stroud θα κατευθυνθούν στη Βαλτιμόρη ως σχεδόν διψήφιο αουτσάιντερ αφού αναστατώσουν τους Μπράουν στο ματς μπαλαντέρ.

Το Χιούστον ήταν ένα αουτσάιντερ δύο πόντων εντός έδρας σε εκείνο το παιχνίδι, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν ένα 45-14 στους Τεξανούς.

Οι δημόσιοι στοιχηματιστές γενικά ξεθώριασαν τους Τεξανούς σε εκείνο το παιχνίδι με τους Μπράουν το 60 τοις εκατό των στοιχημάτων και το 54 τοις εκατό των χρημάτων έναντι του spread, σύμφωνα με το Action Network.


Ο CJ Stroud #7 των Houston Texans ανεβαίνει την μπάλα ενάντια στους Cleveland Browns.
Ο CJ Stroud ετοιμάζεται να παίξει κατά τη διάρκεια της νίκης των Texans με μπαλαντέρ επί των Browns. Getty Images

Αν κρατήσει, αυτή η εβδομάδα θα είναι το μεγαλύτερο αουτσάιντερ που έχουν οι Τεξανοί από την Εβδομάδα 1 απέναντι σε αυτούς τους Ravens στη Βαλτιμόρη όταν ήταν και πάλι +9,5. Οι Ravens κέρδισαν εκείνο το παιχνίδι με 25-9.

Και οι δύο αυτές ομάδες ήταν εξαιρετικά ATS όλη τη σεζόν.

Το ATS με 11-6 των Ravens είναι το τέταρτο καλύτερο ρεκόρ στο NFL, συμπεριλαμβανομένων των πλέι οφ, ενώ το σκορ 10-8 των Texans ισοδυναμεί με το όγδοο καλύτερο με τέσσερις άλλες ομάδες.


Στοίχημα στο NFL;


Αν και το κοινό είναι all-in στους Τεξανούς αυτή την εβδομάδα, είναι οι Ravens που είναι αληθινοί υποψήφιοι για το Super Bowl, σύμφωνα με τους oddsmakers.

Η Βαλτιμόρη έχει τις δεύτερες καλύτερες πιθανότητες για να κερδίσει το Lombardi Trophy (+290) πίσω από τους San Francisco 49ers (+175).

Οι Τεξανοί είναι το μεγαλύτερο μακρινό σουτ για να είναι πρωταθλητές Super Bowl στο ταμπλό με +2800.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading