Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του πρώην πρωταγωνιστή των Buccaneers, Mike Williams


Οι αρχές αποκάλυψαν την αιτία θανάτου του πρώην δέκτη του NFL, Mike Williams.

Ο Ουίλιαμς πέθανε από μια σπάνια βακτηριακή σήψη και σχετικές επιπλοκές τις ημέρες μετά την απομάκρυνσή του από την υποστήριξη ζωής μετά από ένα ατύχημα στο χώρο εργασίας στα τέλη Αυγούστου, δήλωσε το Γραφείο Ιατροδικαστών της Κομητείας Hillsborough. σύμφωνα με πολλές αναφορές.

Οι πρώην Buccaneers πέθανε στις 12 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 36 ετών.

Ο Williams εργαζόταν για τον εργολάβο Exodus Electric Corp. στην Τάμπα όταν υπέστη ένα ατύχημα που οδήγησε σε τραυματισμό στο κεφάλι στα τέλη του καλοκαιριού.

Η αρχική συνοπτική αναφορά κρούσματος έκρινε ότι η αιτία θανάτου ήταν «βακτηριακή σήψη με εγκεφαλικά αποστήματα και νεκρωτική λοβιακή πνευμονία λόγω πολλαπλής οδοντικής τερηδόνας και συγκρατούμενων οδοντικών ριζών».

Η αρτηριοσκληρωτική καρδιαγγειακή νόσος αναφέρθηκε επίσης ως παράγοντας που συνέβαλε στο θάνατο του Williams.

Εκκρεμεί η πλήρης τοξικολογική έκθεση και η αυτοψία.


Ο ιατροδικαστής δημοσίευσε την επίσημη αιτία θανάτου αυτή την εβδομάδα για τον Williams.
Ο ιατροδικαστής δημοσίευσε την επίσημη αιτία θανάτου αυτή την εβδομάδα για τον Williams. AP

Ο πλησιέστερος συγγενής του Williams είπε ότι χρησιμοποιούσε το Kratom, ένα νόμιμο φυτικό συμπλήρωμα, σε καθημερινή βάση, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τα αρχεία, δεν υπήρχε καμία ένδειξη για φάουλ και περιγράφηκε ότι ο Williams πέθανε από φυσικά αίτια.

Η οικογένεια του Ουίλιαμς εξέφρασε ανησυχίες ότι του έφερναν μη συνταγογραφούμενα φάρμακα από επισκέπτες ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο. σύμφωνα με τους Tampa Bay Times.

Η αστυνομία της Τάμπα άνοιξε προηγουμένως έρευνα για τη φύση γύρω από τον θάνατο του Ουίλιαμς, αλλά η έρευνα είχε κλείσει, ανέφερε το πρακτορείο.


Ο ευρυγώνιος δέκτης της Tampa Bay Buccaneers, Mike Williams (19) χάνει τον έλεγχο μιας πάσας ενάντια στους Carolina Panthers κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας
Ο πρώην παραλήπτης των Buccaneers και Bills, Mike Williams, πέθανε νωρίτερα φέτος. REUTERS

Ο Ουίλιαμς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την επομένη του ατυχήματος στο χώρο εργασίας και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας με οξεία υποξική αναπνευστική ανεπάρκεια, καρδιακή ανακοπή και σήψη λόγω πολλαπλών εγκεφαλικών αποστημάτων.

Υπέστη καρδιακή ανακοπή την 1η Σεπτεμβρίου και διασωληνώθηκε και νάρκωσε αφού του χορηγήθηκε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Ο Ουίλιαμς μεταφέρθηκε σε ξενώνα στις 7 Σεπτεμβρίου και πέθανε πέντε ημέρες αργότερα.

Ο Williams επιλέχθηκε από τους Buccaneers το 2010 από τις Συρακούσες και έπαιξε εκεί από το 2010-13, καταγράφοντας 11 touchdowns κατά τη διάρκεια της rookie σεζόν του.

Μεταφέρθηκε στη γενέτειρά του Bills το 2014 και έπαιξε μια ακόμη σεζόν το 2016 με τους Chiefs, αν και δεν έπαιξε αγώνα κανονικής περιόδου για αυτούς.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο NFL είχε συνολικά 223 αλιεύματα για 3.089 γιάρδες και 26 αγγίγματα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading