Αποκαλύφθηκε η πιθανή επίθεση μπόουλινγκ του Πακιστάν για το πρώτο T20I εναντίον της Νέας Ζηλανδίας


Αποκαλύφθηκε η πιθανή επίθεση μπόουλινγκ του Πακιστάν για το πρώτο T20I της σειράς πέντε αγώνων εναντίον της Νέας Ζηλανδίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Όκλαντ στις 12 Ιανουαρίου.

Η κύρια τριάδα του ρυθμού που ηγείται της επίθεσης αναμένεται να περιλαμβάνει τον αρχηγό Shaheen Afridi και τον Haris Rauf, συνοδευόμενοι από τον Zaman Khan.

Προσθέτοντας μια συνολική διάσταση στην επίθεση, ο Aamer Jamal πρόκειται να συνεισφέρει τόσο με ρόπαλο όσο και με μπάλα.

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, οι Shaheen, Haris και Zaman παρατηρήθηκαν να κάνουν μπόουλινγκ στα δίχτυα με τη νέα μπάλα ως μία ομάδα. Αντίθετα, το άλλο σώμα μπόουλινγκ αποτελούνταν από τους Mohammad Wasim Jr, Aamer Jamal και Abbas Afridi στο άλλο δίχτυ προπόνησης.

Ο Usama Mir είναι πιθανό να κερδίσει το νεύμα του Mohammad Nawaz ως ο προτιμώμενος spinner για τον πρώτο αγώνα

Η πιθανή σειρά κτυπήματος έχει οριστεί να περιλαμβάνει τους Rizwan και Saim ως το αρχικό ζευγάρι, με τον Babar Azam να ακολουθεί στο one-down. Ο Fakhar Zaman αναμένεται να πάρει την τέταρτη θέση.

Ο Azam Khan θα καταλάβει την πέμπτη θέση στη σειρά batting και θα παίξει ως wicketkeeper, ενώ ο Iftikhar Ahmed αναμένεται να παρέχει δύναμη πυρός στην έκτη θέση. Ωστόσο, οι θέσεις των Iftikhar και Azam μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με την κατάσταση.

Πιθανόν να παίξουν την ενδεκάδα: Saim Ayub, Mohammad Rizwan (VC), Babar Azam, Fakhar Zaman, Azam Khan (wk), Iftikhar Ahmed, Aamer Jamal, Shaheen Afridi (C), Usama Mir, Haris Rauf, Zaman Khan

Πλήρης αποστολή: Shaheen Shah Afridi (καπετάνιος), Mohammad Rizwan (υπαρχηγός και τερματοφύλακας) Aamir Jamal, Abbas Afridi, Azam Khan (κίπερ), Babar Azam, Fakhar Zaman, Haris Rauf, Haseebullah (φυλακή) , Iftikhar Ahmed, Mohammad Nawaz, Mohammad Wasim Jnr, Sahibzada Farhan, Saim Ayub, Usama Mir και Zaman Khan

Πλήρες πρόγραμμα:
1st T20 – 12 Ιανουαρίου 2024 στο Eden Park, Auckland
2nd T20 – 14 Ιανουαρίου 2024 στο Seddon Park, Hamilton
3ο T20 – 17 Ιανουαρίου 2024 στο University Oval, Dunedin
4ο T20 – 19 Ιανουαρίου 2024 στο Hagley Oval, Christchurch
5η T20 – 21 Ιανουαρίου 2024 στο Hagley Oval, Christchurch