Αυστραλός πρωταθλητής ποδηλασίας κατηγορείται για το θάνατο της συζύγου | Η Express Tribune


ΣΙΔΝΕΪ:

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλάτης Ρόχαν Ντένις κατηγορήθηκε για το θάνατο της Ολυμπιονίκης συζύγου του, μετέδωσαν αυστραλιανά ΜΜΕ τη Δευτέρα, αφού φέρεται να τη χτύπησε με αυτοκίνητο.

Η Melissa Hoskins, μια συνταξιούχος ποδηλάτης στίβου που εκπροσώπησε την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και του 2016, πέθανε στο νοσοκομείο αφού υπέστη «σοβαρούς τραυματισμούς» το Σάββατο το βράδυ.

Ο σύζυγός της Ντένις, 33 ετών, είναι ένας πρώην επαγγελματίας που κέρδισε τις παγκόσμιες χρονομετρήσεις το 2018 και το 2019, καθώς και μια νίκη στα στάδια το 2015 στον Γύρο της Γαλλίας.

Η αστυνομία της Νότιας Αυστραλίας είπε ότι ένας 33χρονος άνδρας, ο οποίος ευρέως αναφέρεται ότι είναι ο Ντένις, κατηγορήθηκε για «πρόκληση θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση» και «οδήγηση χωρίς τη δέουσα προσοχή και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή».

«Ο οδηγός είναι γνωστός στη γυναίκα», είπε η αστυνομία, χωρίς να επιβεβαιώσει το όνομά του.

Η διεθνής ένωση γυναικών ποδηλατών δήλωσε ότι ήταν «σοκαρισμένη» όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο της Χόσκινς.

«Στέλνουμε τις σκέψεις μας σε όσους την αγαπούν, ξεκινώντας από τα παιδιά της, και είχαν την τύχη να οδηγήσουν μαζί της σε μια πολύ σύντομη ζωή», ανέφερε η CPA Women στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Χόσκινς, 32 ετών, οδήγησε στην ομάδα της Αυστραλίας που κέρδισε το αγώνισμα ομαδικής καταδίωξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Στίβου το 2015 στη Γαλλία.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading