Αυτή η ήττα ήταν πολύ ενοχλητική για τον Robert Saleh και τους JetsΛοιπόν, το FAIR είναι δίκαιο. Αποδεικνύεται ότι ο DJ Reed είχε δίκιο στην γωνία του Jets. Ριντ, θα θυμάσαι, είπε αυτό το καλοκαίρι: «Νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε η καλύτερη άμυνα στο NFL και ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ιστορικοί. Όχι μόνο η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια ιστορική άμυνα όπως οι Αρκούδες του '85-86».

Έχει ακούσει για αυτό πολλά, αλλά είμαι εδώ για να σας πω ότι μάλλον έχει δίκιο, στην πραγματικότητα. Νομίζω ότι ο άνθρωπος για τον άνθρωπο, η άμυνα του '23 Jets είναι καλύτερη από τα Super Bowl Shufflers του '85.

Φυσικά, ο Mike Singletary είναι 65 ετών.

Ο Wilber Marshall είναι 61. Ο Richard Dent είναι 63.

Ο Gary Fencik είναι 69 ετών.

J! ΜΙ! Τ! ΜΙΚΡΟ! …

Δεν είναι για γέλια, φυσικά. Οι Jets τσακίστηκαν ξανά το βράδυ της Πέμπτης, μαστιγώθηκε στη λίμνη από τους Μπράουνς στο Κλίβελαντ, 37-20. Υπήρχαν οι συνήθεις ύποπτοι για να κατηγορήσουν – ένα σχεδόν κωμικό αδίκημα, κάποια απύθμενη προπόνηση σε όλο το ταμπλό. Το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ήταν εύκολο – και, τις περισσότερες νύχτες, σωστά – να λυπηθείς για την άμυνα των Jets, που είχε τις στιγμές της φέτος. Και αν αφιερώσετε λίγα λεπτά στον εαυτό σας, ίσως μπορείτε ακόμη και να θυμηθείτε μερικά από αυτά.

Η άμυνα του Robert Saleh απέτυχε στην ήττα των Jets με 37-20 από τους Browns. Getty Images

Αλλά μια εβδομάδα αφότου προσπάθησαν — απεγνωσμένα — να δώσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου στους Commanders, δύο εβδομάδες αφότου τα Dolphins τους έκαναν να μοιάζουν σαν να παίζουν 8-on-11 όλο το απόγευμα, τα Jets επέλεξαν να μην χάσουν χρόνο και επιτρέπεται ο Joe Flacco — !!! — για να τους κοροϊδέψετε και να τους δοντέψετε όλους σε ένα ξεκαρδιστικό πρώτο ημίχρονο που μετέτρεψε ένα ξεπουλημένο στάδιο Cleveland Browns σε μια πρώιμη Πρωτοχρονιάτικη γιορτή.

«Δεν ήταν αρκετά καλό», είπε ο τιμωρημένος Ρόμπερτ Σάλεχ. «Σε όλη τη διαδρομή».

Οι Jets έδειχναν θετικά ατυχείς σε εκείνο το πρώτο ημίχρονο, απελπισμένοι απέναντι στα ξόρκια του Flacco, ο οποίος οδηγούσε carpools πριν από δύο μήνες και, όπως αποδεικνύεται, μπορεί να ήταν ένα χρήσιμο τηλεφώνημα πριν από 3 ½ μήνες.

Ο Ντέιβιντ Ντζόκου τρέχει με την μπάλα αφού έκανε υποδοχή κατά την ήττα των Τζετς. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Μπράβο για τον Flacco, ο οποίος έχει γίνει η καλύτερη ιστορία στο homestretch αυτής της σεζόν του NFL και είναι εύκολο να τον ξεχωρίσεις. Έχει κάνει και τις πέντε άμυνες που αντιμετώπισε να φαίνονται σαν να γύρισαν τα ρολόγια τους πίσω στο 2014 περίπου, και αυτός ήταν ο τέταρτος συνεχόμενος αγώνας του με 300 και πλέον γιάρδα (296 στο πρώτο ημίχρονο).

Αλλά τα Jets έπρεπε να είναι διαφορετικά. Θυμηθείτε, αυτή ήταν μια άμυνα που – με τα λυπηρά λόγια του προπονητή της – είχε συνηθίσει να φέρεται να “ντροπιάζει” τους καλύτερους στρατηγούς του NFL. Ο παγετώνας Τζο Φλάκο; Σίγουρα θα έφτιαχναν κιμά από τον παγετώδη Joe Flacco.

Αποδεικνύεται ότι το αστείο είναι μαζί τους. Και στον Σάλεχ.

Ο πρώην Jet Elijah Moore πιάνει ένα touchdown πέρα ​​από τον DJ Reed κατά τη διάρκεια της απώλειας των Jets. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Μόνο που αυτό δεν είναι τόσο αστείο. Στην πραγματικότητα δεν είναι καν διασκεδαστικό. Θυμηθείτε, το μόνο νήμα ελπίδας που κατάφεραν να πουλήσουν οι Jets φέτος είναι η φαντασίωση αν αυτή η άμυνα είχε τον Aaron Rodgers να παρακολουθεί τα έξι της όλη τη σεζόν — και το αντίστροφο. Οι Rodgers μέρος αυτής της φαντασίας εξατμίστηκαν τέσσερα στιγμιότυπα στη σεζόν. Το άλλο μισό διαλύθηκε σε μια ήπια νύχτα στο Κλίβελαντ, τέσσερις μέρες πριν από μια Πρωτοχρονιά που ξαφνικά δεν μπορεί να έρθει αρκετά γρήγορα.

Η άμυνα είναι αυτή που επιτρέπει τη φαντασία ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα το επόμενο έτος, όταν οι Jets έχουν ήδη ορκιστεί δημόσια ότι θα τα γυρίσουν πίσω, ότι όλοι οι εντολείς θα επιστρέψουν στο σπίτι — Τζο Ντάγκλας, Ρόμπερτ Σάλεχ, Άαρον Ρότζερς .

Και ήταν μια θετικά τρομερή βραδιά για τους δύο πρώτους από αυτούς τους κρατούμενους – ο Ντάγκλας έπρεπε να παρακολουθήσει τον Flacco να φιλτράρει την ομάδα του, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να απαντήσει γιατί δεν κάλεσε τον Flacco στο ημίχρονο του πρώτου και να προσφέρει αεροπορικό εισιτήριο για Florham Park; Ο Σάλεχ βλέποντας την άμυνά του να δείχνει συνηθισμένος στις καλύτερες στιγμές και αξιοθρήνητος στις χειρότερες.

«Πρέπει να το καταλάβω», είπε ο Σάλεχ.

Ο Ρόμπερτ Σάλεχ χαιρετά τον Τζο Φλάκο μετά την ήττα των Τζετς από τους Μπράουνς που δεσμεύονται στα πλέι οφ. AP

Ο Ρότζερς ήταν στωικός καθώς περνούσε στα πλάγια. Κάποια στιγμή, πρέπει να αναρωτηθείτε αν έχει συνειδητοποιήσει πλήρως για τι έχει εγγραφεί εδώ.

Να σε τι έχει εγγραφεί: μια ομάδα προφητών. Ο Ριντ είχε δίκιο: αν ευθυγραμμίσεις την άμυνά του ενάντια στους 60άρηδες που φορούν τις παλιές τους φανέλες των Bears, πάρτε τους Jets. Και ο Saleh, έχει δείξει ότι μπορεί να προσδιορίσει απόλυτα πώς μοιάζει μια αμηχανία.

J! ΜΙ! Τ! ΜΙΚΡΟ! …


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading