Αυτό θα μπορούσε να ήταν το «χειρότερο» παιχνίδι της εποχής των Patrick Mahomes-Chiefs: Kurt Warner


Ο Πάτρικ Μαχόμες και η επίθεση των Αρχηγών μοιάζουν σαν να έχουν αντικατασταθεί με απατεώνες.

Αυτό απέχει πολύ από την κυρίαρχη μονάδα που εδώ και καιρό προκαλεί φόβο στις αντίπαλες άμυνες.

Αγωνίστηκαν δυνατά κατά τη διάρκεια της ομάδας 20-14 Ημέρα των Χριστουγέννων ήττα από τους Raidersπου σημείωσε την πέμπτη ήττα των Chiefs στα τελευταία οκτώ παιχνίδια καθώς υποχώρησαν στο 9-6.


Ο Patrick Mahomes φεύγει από το γήπεδο μετά την ήττα των Chiefs από τους Raiders στις 25 Δεκεμβρίου 2023.
Ο Patrick Mahomes φεύγει από το γήπεδο μετά την ήττα των Chiefs από τους Raiders στις 25 Δεκεμβρίου 2023. AP

Ο Μαχόμες έριξε για 235 γιάρδες, ένα άγγιγμα και μία αναχαίτιση.

Ο θρυλικός πρώην στρατηγός Kurt Warner, τώρα αναλυτής στο NFL Network, πιστεύει ότι είναι ό,τι χειρότερο έχει δει ποτέ η επίθεση των Chiefs με τον Mahomes στο τιμόνι.

Παρακολούθησα το #Chiefs O και θα μπορούσε να ήταν το χειρότερο γενικό παιχνίδι από αυτό το O στην εποχή Mahomes [sic]», Warner αναρτήθηκε στο Χ. “Πρώτη πίστωση #RaidersD που έκανε out-coaching & out έπαιξε KC, η 2η KC ήταν κακή παντού που το PM2 έχασε αναγνώσματα και ρίψεις, οι έννοιες ήταν μπερδεμένες, αντιμετώπισαν εκ των προτέρων, κ.λπ… είναι αργά!!”

Ο Μαχόμες εθεάθη να ταράζεται στο πλάι, όπως έχει γίνει συνηθισμένο τις τελευταίες εβδομάδες κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας.

Κάποια στιγμή φώναξε σε αρκετά μέλη της επιθετικής του γραμμής.

Ο Μαχόμες απολύθηκε τέσσερις φορές και ήταν υπό μεγάλη πίεση σε όλο το παιχνίδι.

Η ήττα, σε συνδυασμό με τη νίκη των Ravens επί των 49ers, τερμάτισε κάθε πιθανότητα να εξασφαλίσουν οι Chiefs τον Νο. 1 σπόρο στο AFC και καθυστέρησε να κατακτήσουν το AFC West, αν και μπορούν ακόμα να κερδίσουν το τμήμα την επόμενη εβδομάδα ενάντια στους Bengals.

«Υπήρχαν απλώς λάθη, επιθετικά», είπε ο Μαχόμες μετά το παιχνίδι. «Η άμυνα έκανε καλό παιχνίδι. … «Βλέπετε αναλαμπές που κινούμε το ποδόσφαιρο. Βλέπετε φευγαλέα από εμάς να σκοράρουμε στην κόκκινη ζώνη. Απλώς δεν το έχουμε κάνει αρκετά σταθερά, παιχνίδι μέσα, παιχνίδι έξω. Έχουμε ένα καλό παιχνίδι, ένα κακό παιχνίδι, ένα καλό παιχνίδι, ένα κακό παιχνίδι.

«Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς γιατί όταν φτάσετε στα πλέι οφ πρέπει να συνδυάσετε μερικά. Οπότε, νομίζω ότι η εστίασή μας αυτή την εβδομάδα είναι πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι απέναντι στο Σινσινάτι και να βρούμε έναν τρόπο να κερδίσουμε μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα».


Κουρτ Γουόρνερ
Ο Kurt Warner είχε έντονες σκέψεις για τους πρόσφατους αγώνες των Αρχηγών. Getty Images

Ένα χτύπημα από τον Isaiah Pacheco, το οποίο επέστρεψε για ένα touchdown από τον Bilal Nichols, και ένα pick-six από τον Mahomes, επέστρεψε από τον Τζακ Τζόουνςεπέτρεψε στους Raiders να σκοράρουν 14 πόντους σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα στο πρώτο ημίχρονο.

«Πρέπει να το καθαρίσουμε», είπε ο Μαχόμες. «Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα. Πρέπει να το κάνουμε και αν δεν το κάνουμε θα πάμε σπίτι. Έτσι, αν το καθαρίσουμε, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε, αλλά πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading