Γίγαντες για συνέντευξη από την Carmen Bricillo από τους Raiders σε μια κρίσιμη αναζήτηση για προπονητή επιθετικής γραμμής


Όλες οι απολύσεις ακολουθούνται, τελικά, με προσλήψεις και οι Γίγαντες είναι στην αγορά για αρκετούς νέους βοηθούς για το προπονητικό επιτελείο του Μπράιαν Ντάμπολ.

Η θέση του προπονητή επιθετικής γραμμής είναι ανοιχτή και ο Daboll θα πάρει συνέντευξη από την Carmen Bricillo, η οποία έτρεξε την επιθετική γραμμή για τους Raiders, επιβεβαίωσε η The Post.

Οι γίγαντες βρίσκονται βαθιά στη δίνη του κύκλου εργασιών προπονητών που ακολουθεί ο παροξυσμός της Μαύρης Δευτέρας του NFL.

Ο Ντάμπολ απέλυσε τον συντονιστή των ειδικών ομάδων Τόμας ΜακΓκάχι, τον προπονητή της επιθετικής γραμμής Μπόμπι Τζόνσον, Ο προπονητής των εξωτερικών γραμμών Ντρου Γουίλκινς και αμυντικός βοηθός Kevin Wilkins.

Ο Daboll και οι Giants περιμένουν επίσης επίσημες ειδήσεις η παραίτηση του αμυντικού συντονιστή Wink Martindale.

Δεδομένης της συνεχιζόμενης υποβαθμισμένης απόδοσης της επιθετικής γραμμής, αυτή είναι μια σημαντική πρόσληψη για τον Daboll, καθώς οι Giants προσπαθούν να φτιάξουν μια μονάδα που επέτρεψε ένα NFL-high 85 sacks την περασμένη σεζόν.


Η προπονήτρια της επιθετικής γραμμής των Raiders, Carmen Bricillo
Η προπονήτρια της επιθετικής γραμμής των Raiders, Carmen Bricillo Getty Images

Ο Bricillo, 47 ετών, ήταν προηγουμένως προπονητής επιθετικών γραμμών στο επιτελείο του Bill Belichick στους Patriots, καθώς ήταν ένας από τους δύο βοηθούς που είχαν αναλάβει να αντικαταστήσουν τον θρυλικό γκουρού της επιθετικής γραμμής Dante Scarneccia αφού αποσύρθηκε μετά τη σεζόν του 2019.

Ο Daboll και ο Bricillo μοιράζονται δεσμούς με τον Belichick αλλά δεν συνεργάστηκαν στη Νέα Αγγλία.


Ο προπονητής των Giants, Brian Daboll (r.) μιλά δίπλα στον GM Joe Schoen (l.) στις 8 Ιανουαρίου 2024.
Ο προπονητής των Giants, Brian Daboll (r.) μιλά δίπλα στον GM Joe Schoen (l.) στις 8 Ιανουαρίου 2024. Charles Wenzelberg/NY Post

Οι Raiders περνούν από συνεντεύξεις για τις κενές θέσεις του προπονητή και του γενικού διευθυντή τους και έδωσαν άδεια στον Bricillo να συναντηθεί με τους Giants για κάτι που θα ήταν μια πλευρική κίνηση.

Ο Bricillo ήταν προπονητής γυμνασίου στην Ιντιάνα για δύο χρόνια πριν ξεκινήσει την καριέρα του ως προπονητής στο κολέγιο στο Duquesne, το alma mater του, το 2005.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading