Γίγαντες που κινδυνεύουν να χάσουν τον Μάικ Κάφκα, ο Μπράντον Μπράουν ως ζευγάρι παίρνουν δεύτερες συνεντεύξεις για νέες δουλειές


Οι Giants θα μπορούσαν να είναι στα πρόθυρα να χάσουν βασικά στοιχεία τόσο του front office όσο και του προπονητικού τους επιτελείου.

Ο βοηθός γενικός διευθυντής Brandon Brown βρέθηκε στο Λος Άντζελες την Τετάρτη για τη δεύτερη συνέντευξή του ως γενικός διευθυντής των Chargers την ίδια στιγμή που ο επιθετικός συντονιστής Mike Kafka βρισκόταν στο Σιάτλ για δεύτερη συνέντευξη για να είναι ο προπονητής των Seahawksεπιβεβαίωσε το The Post.

Οι Chargers ψάχνουν να αντικαταστήσουν τον Tom Telesco, ο οποίος μόλις προσλήφθηκε για να είναι ο γενικός διευθυντής των ανταγωνιστών Raiders και να συνεργαστεί με τον πρώην σπουδαίο των Giants, Antonio Pierce ως προπονητής.

Ταυτόχρονα παίρνουν συνεντεύξεις από GM, οι Φορτιστές φέρονται να είναι διαπραγματεύονταν με τον Jim Harbaugh για να είναι ο προπονητής τους.

Ο Harbaugh και ο Brown έχουν προσωπική σχέση, λένε πηγές, αν και η ρίζα αυτής της σύνδεσης είναι άγνωστη πέρα ​​από τις αλληλεπιδράσεις όταν ο Brown αναζητά τους παίκτες του Harbaugh στο Μίσιγκαν.


Βοηθός μάνατζερ των New York Giants, Brandon Brown.
Βοηθός μάνατζερ των New York Giants, Brandon Brown.
Noah K. Murray-NY Post

Ο Μπράουν ήταν ένας από τους εννέα υποψηφίους στον πρώτο γύρο συνεντεύξεων των Chargers.

Εάν προσληφθεί, οι Giants θα λάβουν δύο αντισταθμιστικές επιλογές του τρίτου γύρου — μία το 2024 και το 2025 — ως μέρος του διευρυμένου κανόνα Rooney που ανταμείβει τις ομάδες για την ανάπτυξη ηγετών μειονοτήτων που προσλαμβάνονται ως γενικοί διευθυντές ή επικεφαλής προπονητές.

Φυσικά, ο Brown θα ήταν επίσης ενήμερος για την πρώιμη σκέψη των Giants για όλες τις προοπτικές στην κορυφή του draft, συμπεριλαμβανομένου του προκαταρκτικού σχεδίου τους στο τέταρτο.

Και οι Chargers κρατούν το Νο. 5 της συνολικής επιλογής — μια θέση πριν ανέβουν οι Giants.

Ο Μπράουν ήταν το δεξί χέρι του γενικού διευθυντή Joe Schoen σε όλες τις αποφάσεις του ρόστερ από τότε που έφυγε από τους αντίπαλους Eagles για προαγωγή λίγες εβδομάδες μετά την πρόσληψη του Schoen τον Ιανουάριο του 2022.

Είχε δύο συνεντεύξεις με τους Panthers αυτόν τον μήνα, αλλά η ομάδα επέλεξε να μείνει στο σπίτι και να προωθήσει τον Dan Morgan σε γενικό διευθυντή.

Ο Κάφκα είναι ένας από τους πέντε υποψηφίους που έχουν κληθεί μέχρι στιγμής για μια προσωπική συνάντηση από τους Seahawks, σύμφωνα με το Sports Illustrated.

Ο αμυντικός συντονιστής των Raiders, Πάτρικ Γκράχαμ – ο οποίος κατείχε προηγουμένως τη θέση των Giants – ήταν πρώτος, ακολουθούμενος αργότερα μέσα στην εβδομάδα από δύο ντόπιους του Νιου Τζέρσεϊ, τον αμυντικό συντονιστή των Cowboys, Dan Quinn και τον αμυντικό συντονιστή Rams, Raheem Morris, καθώς και τον αμυντικό συντονιστή Panthers, Ejiro Evero. .


Ο Μάικ Κάφκα παίρνει συνέντευξη για τα προπονητικά εγκαίνια των Seahawks.
Ο Μάικ Κάφκα παίρνει συνέντευξη για τα προπονητικά εγκαίνια των Seahawks. Bill Kostroun/New York Post

Κουίν, πρώην βοηθός των Seahawks και επικεφαλής προπονητής των Falcons, θεωρείται το φαβορί.

Εάν προσληφθεί ο Κάφκα, οι Γίγαντες θα χρειαστεί να αντικαταστήσουν και τους τρεις συντονιστές τους, μετά την απόλυση του Τόμας ΜακΓκάχι και την αμφιλεγόμενη αποχώρηση του Γουίνκ Μαρτίντεϊλ.

Ο προπονητής Μπράιαν Ντάμπολ θα μπορούσε να καλέσει τα παιχνίδια την επόμενη σεζόν είτε επιστρέψει ο Κάφκα είτε όχι.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading