Γίγαντες που παίρνουν συνέντευξη από τους πρώτους γνωστούς υποψηφίους για την κενή θέση του Wink MartindaleΟι Giants έχουν τους πρώτους γνωστούς υποψηφίους τους για να ηγηθούν της άμυνας τους μετά τον Wink Martindale.

Πρόσφατα πήραν συνέντευξη από τον δευτερεύοντα προπονητή των Ravens Dennard Wilson για το άνοιγμα του αμυντικού συντονιστή τους, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο επικεφαλής προπονητής των Ravens John Harbaugh.

Ο Γουίλσον είναι στην πρώτη του χρονιά με την ομάδα – η οποία έχει αντίο στον πρώτο γύρο αφού τερμάτισε ως Νο.1 σπόρος στο AFC – και έχει προπονήσει στο παρελθόν με τους Eagles, Jets και Rams.

Οι Ravens εγκατέλειψαν την έκτη λιγότερη πάσα και την τρίτη λιγότερη πάσα στο NFL στην κανονική περίοδο φέτος, και κατέγραψαν 18 κοψίματα – ισοβαθμούν στην τρίτη θέση.

Ο Wilson βοήθησε να εξελιχθεί ο Kyle Hamilton, ο οποίος ονομάστηκε First-Team All-Pro ασφαλείας την Παρασκευή, σε έναν από τους καλύτερους του πρωταθλήματος στη θέση του.

Ο Ντέναρντ Γουίλσον είναι ο δεύτερος προπονητής των Ράβενς αυτή τη σεζόν. AP

Οι Giants πρόκειται επίσης να πάρουν συνέντευξη από τον αμυντικό συντονιστή των Titans Shane Bowen για τον ρόλο, επιβεβαίωσε η The Post.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε την τρίτη του σεζόν ως αμυντικός συντονιστής των Τιτάνων, αλλά πρόσφατα στο Τενεσί απέλυσε τον προπονητή Μάικ Βράμπελ.

Ο Shane Bowen υπηρέτησε ως αμυντικός συντονιστής των Titans τις τελευταίες τρεις σεζόν. AP

Είναι οι πρώτες γνωστές συνεντεύξεις των Giants για αμυντικό συντονιστή μετά τον προπονητή Brian Daboll και τον Wink Martindale. είχε μια πικρή πτώσηπου είχε ως αποτέλεσμα να χωρίσουν αμοιβαία οι δρόμοι του Martindale και των Giants.

Οι Giants δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν τα 3 εκατομμύρια δολάρια που οφείλονταν στον Martindale και ο Martindale είναι ελεύθερος να προσληφθεί από οποιαδήποτε άλλη ομάδα ως μέρος της συμφωνίας τους.


Οι Giants ζήτησαν άδεια για συνέντευξη από τον προσωρινό προπονητή των Panthers και τον συντονιστή των ειδικών ομάδων Chris Tabor για το άνοιγμα του συντονιστή των ειδικών ομάδων τους μετά την απόλυση του Thomas McGaughey, αλλά αρνήθηκαν, επιβεβαίωσε η The Post.

Είναι ο τρίτος υποψήφιος στους οποίους οι Giants δεν μπορούν να πάρουν συνεντεύξεις για τον συντονιστή των ειδικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή ειδικών ομάδων Chargers, Ryan Ficken και του συντονιστή ειδικών ομάδων Falcons, Maurice Williams.


Ντέξτερ Λόρενς ονομάστηκε Second Team All-Pro την Παρασκευήο μόνος παίκτης των Giants που κατονομάστηκε σε οποιαδήποτε από τις ομάδες All-Pro.

Ο Λόρενς είχε επίσης ψηφιστεί στο παρελθόν επαγγελματίας μπόουλερ.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Lawrence πήρε το όνομά του στο Second-Team All-Pro και στο Pro Bowler.

Ο Λόρενς, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε έναν τραυματισμό του μηριαίου στο δεύτερο μέρος της σεζόν, ήταν κυρίαρχος τον πρώτο χρόνο της τετραετούς παράτασής του, ύψους 87,5 εκατομμυρίων δολαρίων, που υπέγραψε την περασμένη εκτός σεζόν.

Ο Dexter Lawrence ήταν ο μόνος παίκτης των Giants που κατονομάστηκε σε οποιαδήποτε από τις ομάδες All-Pro. Charles Wenzelberg

Κατέγραψε 4,5 αποβολές, 53 συνολικά τάκλιν και επτά τάκλιν για απώλεια, σύμφωνα με την Pro Football Reference.

Ήταν επίσης κορυφαίος υπεύθυνος εσωτερικής άμυνας του Pro Football Focus με συνολικό βαθμό 93,0.

Ο εσωτερικός αμυντικός, Bobby Okereke, ίσως απογοητεύτηκε μετά από μια δυνατή πρώτη σεζόν με την ομάδα, αφού υπέγραψε ένα τετραετές συμβόλαιο 40 εκατομμυρίων δολαρίων με την ομάδα την περασμένη εκτός σεζόν.

Κατέγραψε 149 συνολικά τάκλιν, 2,5 τσουβάλια, 11 τάκλιν για απώλεια και τέσσερα αναγκαστικά τάκλιν, καθώς και 10 άμυνες πάσες και δύο κοψίματα σε κάλυψη.

Θα μπορούσε επίσης να γίνει υπόθεση για την ασφάλεια του Xavier MicKinney, ο οποίος πρόκειται να είναι ελεύθερος.

Ολοκλήρωσε με τρεις κοψίματα, δύο εκ των οποίων ήρθαν στη νίκη της 18ης εβδομάδας των Γιγαντών επί των Αετών, 11 πάσες με άμυνα και 116 συνολικά τάκλιν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading