Γίγαντες πρωτάρης που τρέχουν πίσω Έρικ Γκρέι ελπίζοντας για μεγαλύτερο ρόλο στη συνέχεια


Ο Έρικ Γκρέι είναι έτοιμος για έναν πιο ασπρόμαυρο ρόλο, αν αυτό έχουν στο μυαλό τους οι Γίγαντες.

Αφού μίλησε με τους προπονητές και άρχισε να τρέχει πίσω τον Saquon Barkley, ο πρωτάρης της τρίτης χορδής ελπίζει να εμπλακεί περισσότερο στην επίθεση στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Έχει 13 κουμπιά (12 εναντίον των Dolphins) σε 45 επιθετικά snaps αυτή τη σεζόν, αλλά μόλις είδε ένα χτύπημα στα 11 snaps στην ήττα της περασμένης εβδομάδας.

«Απλώς για να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία την επόμενη χρονιά», είπε ο Γκρέι στην The Post. «Το να είσαι εκεί για ζωντανές επαναλήψεις είναι σίγουρα σημαντικό γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείς να προσομοιώσεις. Μερικά πράγματα μοιάζουν με παιχνίδι. Δεν μπορείς να το δεις, δεν μπορείς να το κάνεις στην πράξη. Ειναι διαφορετικο.”

Το συνεχιζόμενο αστείο στην αίθουσα συσκέψεων που τρέχει πίσω είναι το παρατσούκλι της επιλογής του πέμπτου γύρου.

«Τους αρέσει να λένε, «Μπείτε εκεί, φρέσκα πόδια»», είπε ο Γκρέι. «Θέλω να είμαι σε θέση να αλλάξω ρυθμό. Το παιχνίδι μου σε όλη μου τη ζωή ήταν να κάνω τους ανθρώπους να χάνουν, να κάνω αιχμηρά κοψίματα και να μπορώ να κατεβαίνω τον κατήφορο όταν χρειάζεται. Απλώς είμαι ο εαυτός μου και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ».


Οι γίγαντες που τρέχουν πίσω Ο Έρικ Γκρέι (20) κερδίζει γιάρδες κατά τη διάρκεια μιας βιασύνης εναντίον των Αγίων στις 17 Δεκεμβρίου 2023.
Οι γίγαντες που τρέχουν πίσω Ο Έρικ Γκρέι (20) κερδίζει γιάρδες κατά τη διάρκεια μιας βιασύνης εναντίον των Αγίων στις 17 Δεκεμβρίου 2023. Corey Sipkin για τη NY Post

Ο Μπάρκλεϊ, ο οποίος απέχει 203 γιάρδες από την τέταρτη βιαστική του σεζόν στα 1.000 γιάρδες, εξέφρασε την πίστη του στην ικανότητα του Γκρέι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και είπε «θα δεις και λίγο περισσότερο από αυτόν».

“Ο Saquon, ως κτηνίατρος, έλεγε: “Να είσαι έτοιμος γιατί θα είσαι εκεί περισσότερο αργότερα στη σεζόν για να αποκτήσεις αυτή την εμπειρία”, είπε ο Gray. «Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Παίζει για το συμβόλαιό του, παίζει για πολλά, και για να μπορέσει να βγει έξω από το παιχνίδι και να πει, «Ήμουν σε αυτά τα παπούτσια, οπότε επιτρέψτε με να βοηθήσω και τον πρωτάρη» είναι μια απόδειξη για αυτόν και ο χαρακτήρας του».

Η σεζόν του Γκρέι αμαυρώθηκε όταν αναγκάστηκε να παίξει έναν ρόλο γυριστών και έκανε λάθος τρία στα πρώτα επτά παιχνίδια. Αντικαταστάθηκε την ίδια στιγμή που έμεινε τραυματίας για τέσσερις αγώνες.

“Όταν είσαι ανταγωνιστής, θέλεις να παίξεις – ανεξάρτητα από το επίπεδο που βρίσκεσαι”, είπε ο Γκρέι. «Αλλά το να καθίσω και να μάθω ήταν καλό. Είμαι πολύ καλά γνώστης του playbook».

Οι γίγαντες έχουν περιορίσει τις τρίτες στιγμές του Barkley τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που υποδηλώνει ένα αναδυόμενο παράθυρο για τον Γκρέι.

Ο προπονητής Μπράιαν Ντάμπολ δεν άφησε το χέρι του.

«Ο Saquon θα είναι εκεί όσο μπορεί να είναι εκεί», είπε ο Daboll, «και θα δούμε πού θα πάνε τα άλλα παιδιά».

Ο Barkley και ο δεύτερος παίκτης Matt Breida είναι και οι δύο ελεύθεροι μετά τη σεζόν. Είναι το Grey ένα δομικό στοιχείο; Πολύ νωρίς για να το πω.


Οι γίγαντες που τρέχουν πίσω Ο Έρικ Γκρέι μιλά σε δημοσιογράφους στις 13 Δεκεμβρίου 2023.
Οι γίγαντες που τρέχουν πίσω Ο Έρικ Γκρέι μιλά σε δημοσιογράφους στις 13 Δεκεμβρίου 2023. Robert Sabo για τη NY Post

«Έχω πολλά να παίξω», είπε ο Γκρέι. «Θέλω να αποδείξω τον εαυτό μου, να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που ξέρω ότι μπορώ να κάνω».


Οι Giants θα μπορούσαν να είναι λίγοι στο αμυντικό τάκλιν τη Δευτέρα κόντρα στους Eagles, με τον Rakeem Nunez-Roches (γόνατο) εκτός και τους Dexter Lawrence (hamstring) και A'Shawn Robinson (πίσω) να αναφέρονται ως αμφισβητούμενοι στην τελική αναφορά τραυματισμών. Ο Λόρενς έδειξε ότι αναμένει να παίξει μετά την προπόνηση και ο Ντάμπολ είναι αισιόδοξος για τη διαθεσιμότητα του Ρόμπινσον.

Ο TE Lawrence Cager (βουβωνική χώρα) και ο RB Gary Brightwell (hamstring) είναι επίσης αμφίβολοι. Ο RT Evan Neal (αστραγάλος) είναι εκτός. Ο P Jamie Gillan (αριστερά βουβωνική χώρα) ήταν περιορισμένος στην πράξη.

Ο Κέιντ Γιορκ «προσάρμοσε το τετράγωνό του» κατά τη διάρκεια της προπόνησης, είπε ο Ντάμπολ, και ενώθηκε με τον Ράντι Μπούλοκ ως ο δεύτερος παίκτης των Giants που προστέθηκε στον τραυματισμένο αποθεματικό αυτή την εβδομάδα.

Ο Mason Crosby έκανε προπόνηση το Σάββατο για πρώτη φορά. Είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των Packers (1.918 πόντοι), αλλά δεν έχει χτυπήσει σε κανένα παιχνίδι αυτή τη σεζόν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading