Γιατί ο προπονητής του Travis Kelce ελπίζει ότι η Taylor Swift θα τον συνοδεύσει για προπονήσεις εκτός εποχήςΟ προπονητής του Travis Kelce, Andrew Spruill, ελπίζει να περάσει περισσότερο χρόνο με την Taylor Swift αυτή την εκτός σεζόν.

Ο Spruill ελπίζει ότι η υψηλού προφίλ φίλη του Kelce θα συμμετάσχει στις προπονήσεις του εκτός εποχής στη Boca Raton, όπου ο αστέρας νοικιάζει ένα σπίτι για δύο μήνες κάθε εκτός εποχής για να προπονηθεί. είπε στην Παλμ Μπιτς Ποστ.

«Θα τη δω τον επόμενο μήνα», είπε ο Spruill, ο οποίος ζει στο Delray Beach της Φλόριντα, αλλά εκπαιδεύει την Kelce στο Boca Raton.

Η Spruill, 39, συναντήθηκε ήδη με τη Swift πολλές φορές αυτή τη σεζόν, μεταξύ άλλων σε ένα πάρτι μετά το παιχνίδι όπου μίλησαν οι δυο τους.

«Την συνάντησα δύο φορές», είπε για τη Σουίφτ. «Ίσως μπορώ να της μιλήσω για τη ρουτίνα προπόνησής της και να δω αν χρειάζεται βοήθεια. Διάβασα πού μίλησε για αυτό, τα διάφορα πράγματα που κάνει για να γυμναστεί. Έχει μια ρουτίνα προπόνησης όπου τρέχει σε διάδρομο και κάνει σπριντ ενώ προσπαθεί να τραγουδήσει τα τραγούδια της».

Ο Travis Kelce (κέντρο) απεικονίζεται με τον εκπαιδευτή Andrew Spruill (άκρο δεξιά) @andrewspruill_ στο Instagram

Ο Spruill είναι μακροχρόνιος προπονητής της Kelce και οι δυο τους έχουν εργαστεί μαζί από το NFL Combine του 2013.

Ο Kelce ήταν ένας τρίτος γύρος επιλογής ντραφτ το 2013 από το Σινσινάτι και έκτοτε έχει γίνει επτά φορές All-Pro, οκτώ φορές Pro Bowler και δύο φορές πρωταθλητής Super Bowl.

Ο Andrew Spruill φωτογραφίζεται με τον σταρ των Chiefs, Patrick Mahomes. @andrewspruill_ στο Instagram

Ο Spruill, ο οποίος κάποτε υπηρετούσε στην Πολεμική Αεροπορία με έδρα τη Γερμανία, κατάγεται αρχικά από το Κάνσας και λέει ότι η επιστράτευση του Kelce από τους Αρχηγούς ήταν εντελώς συμπτωματική, αλλά βοήθησε επίσης να συνεχίσουν να δουλεύουν στενά μεταξύ τους.

Είπε επίσης στην εφημερίδα ότι οι τραυματισμοίδεν Ταχύςφταίνε για την πτώση της σεζόν του Kelce.

Taylor Swift (l), Travis Kelce (c) και Andrew Spruill (r). andrewspruill_/Instagram

«Όλη η σύνδεση του Κάνσας ήταν συμπτωματική», είπε ο Σπρούιλ. «Ήμασταν τυχεροί που δημιουργήσαμε μια καλή σχέση και εκείνος κατέβαινε συνέχεια για να μας δει».

Σύμφωνα με το Palm Beach Post, ο Spruill αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με αθλητές γυμνασίου και κολεγίου Palm Beach County/Broward μέσω της εταιρείας του, Game Speed.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading