Γιατί ο Saquon Barkley μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσει τα βήματα του Christian McCaffrey για να φτάσει στο ταβάνι τουΚανείς δεν συγκρίνει τον Saquon Barkley με τον Christian McCaffrey γιατί πραγματικά δεν υπάρχει σύγκριση, εκτός από τη θέση που καλύπτουν και τη βασική περιγραφή εργασίας που μοιράζονται.

Και οι δύο είναι ελίτ μπακ. Και οι δύο είναι το επίκεντρο για τις επιθέσεις των ομάδων τους, αλλά ο McCaffrey περιβάλλεται από καλύτερους παίκτες και έτσι έχει περισσότερες ευκαιρίες να ευδοκιμήσει. Και οι δύο ήταν υψηλές επιλογές στο ντραφτ, αλλά ο McCaffrey δεν επιλέχθηκε τόσο ψηλά που ό,τι και να πετύχει στο NFL θα είναι για πάντα επιβαρυμένος με το άδικο βάρος της απρόσιτης προσδοκίας.

Ο McCaffrey είναι αυτό που οι γίγαντες ήλπιζαν και χρειάζονταν να είναι ο Barkley. Αυτό είναι περισσότερο το υποπροϊόν αυτού που έκαναν οι 49ers για τον McCaffrey και αυτό που οι Giants δεν κατάφεραν να κάνουν για τον Barkley.

Ο McCaffrey και οι Niners εξακολουθούν να παίζουν, έχοντας ξεφύγει από μια σκληρή πρόκληση από τους Packers, επιστρέφοντας στο κέρδισε τον αγώνα πλέι οφ NFC Divisional, 24-21και τώρα στρέφουν το βλέμμα τους στα Lions στο Πρωτάθλημα NFC στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια, την Κυριακή.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading