Δεν υπάρχει μεγάλη ελπίδα στο ζεύγος Aaron Rodgers-Nathaniel Hackett των Jets: Kevin Clark του ESPNΟι Jets είναι αισιόδοξοι για την επερχόμενη σεζόν τους, αλλά δεν αισθάνονται όλοι το ίδιο.

Ο Kevin Clark του ESPN εντάχθηκε στην κορυφαία ποδοσφαιρική εκπομπή του δικτύου “NFL Live” την Παρασκευή και δήλωσε ότι αμφιβάλλει για τη συνεργασία μεταξύ του στρατηγού των Jets Aaron Rodgers και του συντονιστή επίθεσης της ομάδας, Nathaniel Hackett.

«Ήμουν στο Green Bay πριν από δύο χρόνια και έκανα μια ιστορία για τον Matt LaFleur», είπε ο Clark, αναφερόμενος στον προπονητή των Packers που προσλήφθηκε το 2019 και προπονούσε τις τελευταίες τέσσερις σεζόν του Rodgers στο NFC πριν το QB προσγειωθεί με τους Jets την περασμένη offseason. .

Ο Kevin Clark εμφανίστηκε στο NFL Live για να συζητήσει το ζεύγος Aaron Rodgers-Nathaniel Hackett. @ESPNNFL στο X
Ο Άαρον Ρότζερς (8) μιλά με τον επιθετικό συντονιστή Nathaniel Hackett κατά τη διάρκεια των OTAâs στο Florham Park, NJ. Bill Kostroun/New York Post

Ο Clark συνέχισε: «Ένιωσα ότι το καλύτερο πράγμα στη σχέση Rodgers-LaFleur ήταν ότι ο LaFleur ώθησε τον Rodgers σε νέες έννοιες, σε νέα σχέδια, σε τυφλές βολές που δεν αισθανόταν άνετα να κάνει. Και απλά νιώθω ότι αυτό δεν είναι αυτό».

Πρόσθεσε αργότερα: «Απλώς δεν βλέπω πολλές ελπίδες εδώ».

Ο Χάκετ ήταν ο επιθετικός συντονιστής του Ρότζερς με τους Πάκερς από το 2019-21, όταν βοήθησε στην επίβλεψη των σεζόν MVP του NFL για το 2020 και το 2021.

Ο Nathaniel Hackett μιλά στα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης εκτός εποχής New York Jets OTA στις 21 Μαΐου 2024 στο Florham Park, New Jersey. Getty Images
Ο Aaron Rodgers μιλά στα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης εκτός εποχής New York Jets OTA στις 21 Μαΐου 2024 στο Florham Park, New Jersey. Getty Images

Ο Ρότζερς, φυσικά, δεν έπαιξε με τον Χάκετ στην πρώτη του σεζόν ως Τζετ πέρα ​​από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, αφού έσκισε τον Αχιλλέα του την πρώτη βραδιά κόντρα στους Bills.

Χωρίς τον Ρότζερς, η επίθεση των Τζετς δυσκολεύτηκε, τερματίζοντας 29οι στο NFL με 15,8 πόντους ανά αγώνα.

Η Gang Green ελπίζει για καλύτερα πράγματα αυτή τη σεζόν καθώς προσπαθούν να ξεπεράσουν την ξηρασία των πλέι οφ που είναι τώρα στα 14 χρόνια.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading