Διοικητές πάγκιζαν τον Σαμ Χάουελ στην τελευταία κερκίδα του Ρον Ριβέρα


Αυτή θα μπορούσε να είναι η τελευταία αλλαγή του Ρον Ριβέρα ως προπονητής των Commanders.

Η Ουάσιγκτον σχεδιάζει να ξεκινήσει τον Jacoby Brissett έναντι του Sam Howell στην Εβδομάδα 17 εναντίον των 49ers, Rivera — ο οποίος είναι αναμένεται να απολυθεί μετά τη σεζόν – είπε στους δημοσιογράφους την Τετάρτη.

Η Brissett, 31, έχει αντικαταστήσει τον Howell τις τελευταίες δύο εβδομάδες και έχει ρίξει τρία touchdowns σε σχεδόν επιστροφές εναντίον των Jets and Rams.

“Θα δούμε πώς θα πάνε όλα, αλλά νομίζω ότι ο Jacoby έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ, πολύ βιώσιμος παίκτης σε αυτό το πρωτάθλημα”, δήλωσε ο Ριβέρα είπε στους δημοσιογράφους την Τετάρτη. «Και το να τον έχει κοντά του ήταν, νομίζω, εξαιρετικό για τον Σαμ. Πραγματικά στάθηκε δίπλα στον Sam και βοήθησε πολύ τον Sam και νομίζω ότι αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να βοηθήσει τον Sam να συνεχίσει την ανάπτυξή του.»


Ο Jacoby Brissett θα ξεκινήσει για τους Commanders εναντίον των 49ers την Εβδομάδα 17.
Ο Jacoby Brissett θα ξεκινήσει για τους Commanders εναντίον των 49ers την Εβδομάδα 17. AP

Όταν ρωτήθηκε αν η Μπρίσετ θα ξεκινούσε επίσης τον αγώνα της Ουάσιγκτον της 18ης εβδομάδας εναντίον των Κάουμπόις, ο Ριβέρα είπε, «Θα δούμε πώς θα πάνε όλα».

Η Brissett θα γίνει ο ένατος διαφορετικός στρατηγός – ενώ θα συμμετάσχει στους Howell, Taylor Heinicke, Carson Wentz, Ryan Fitzpatrick, Alex Smith, Dwayne Haskins, Garrett Gilbert και Kyle Allen – για να ξεκινήσει ως τέταρτος για τους Commanders από την πρώτη σεζόν του Rivera το 2020. σύμφωνα με την Washington Post.

Ήταν μια αινιγματική πτώση για τον Χάουελ τον τελευταίο μήνα. Η επιλογή του πέμπτου γύρου το 2022 οδήγησε το NFL σε passing γιάρδες (2.783) μπαίνοντας στην Εβδομάδα 11, αλλά στους πέντε αγώνες του από τότε, ο Howell έχει κατά μέσο όρο μόλις 168,2 passing γιάρδες ανά παιχνίδι.

Ο Howell καθηλώθηκε στην ήττα των Commanders από τους Rams την Εβδομάδα 15, και όταν ο Brissett μπήκε, έριξε δύο πάσες touchdown και παραλίγο να προκαλέσει μια επιστροφή.


Ο Sam Howell αντικαταστάθηκε σε κάθε μία από τις δύο τελευταίες ήττες των Commanders και τώρα δεν θα ξεκινήσει την Εβδομάδα 17.
Ο Sam Howell αντικαταστάθηκε σε κάθε μία από τις δύο τελευταίες ήττες των Commanders και τώρα δεν θα ξεκινήσει την Εβδομάδα 17. AP

Στη συνέχεια, η ίδια σειρά γεγονότων παραλίγο να εκτυλιχθεί ξανά την Κυριακή στο MetLife Stadium, καθώς οι Commanders διέγραψαν ένα έλλειμμα ημιχρόνου 20 πόντων πριν προηγηθούν στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Ο τέταρτος Τρέβορ Σιέμιαν ενορχήστρωσε μια κίνηση που ολοκληρώθηκε με ένα νικητήριο γκολ από τον Γκρεγκ Ζούερλαιν, ωστόσο, και οι Τζετ δραπέτευσαν ενώ έδωσαν στους Διοικητές την έκτη συνεχόμενη ήττα τους.

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος της δεύτερης σεζόν του Howell.

Πέταξε 19 touchdown και 17 κοψίματα, αλλά πήρε επίσης τα χειρότερα 60 τσουβάλια του πρωταθλήματος και, τελικά, δεν μπόρεσε να καθοδηγήσει τους Commanders μόλις στη δεύτερη εμφάνιση μετά τη σεζόν από το 2016.

Ο Μπρίσετ, ο οποίος έχει ξεκινήσει παιχνίδια για τέσσερις διαφορετικές ομάδες σε όλη την καριέρα του, είπε στους δημοσιογράφους την Κυριακή ότι ήθελε ο Χάουελ να βασιστεί σε αυτόν για βοήθεια σε αυτό το «χιονοπόλεμο» στα πρώτα στάδια της καριέρας του, προσθέτοντας ότι θα κάνει τον πρώην Βορρά Η προοπτική της Καρολίνας έχει μια «καλύτερη ιστορία από πολλούς ανθρώπους».

«Νομίζω ότι το πιο δύσκολο πράγμα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι ότι, και πάλι, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε», είπε ο Ριβέρα, «και προκύπτουν ορισμένες καταστάσεις και νομίζω ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για αυτόν να να πάρει μια ανάσα.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading