Δωρεάν παραστάσεις Shania Twain, Our Lady Peace πριν από τους αγώνες Edmonton Oilers | Globalnews.ca


Ενώ η βαθμολογία του πρώτου Κύπελλο Stanley Το τελικό παιχνίδι των πλέι οφ μπορεί να μην μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα, το Έντμοντον Όιλερς στοχεύουν να ενισχύσουν την εμπειρία του εντός έδρας παιχνιδιού με παραστάσεις pre-puck drop από δύο θρυλικές καναδικές μουσικές παραστάσεις.


Το Rogers Festival στη σειρά συναυλιών Final στοχεύει να γιορτάσει τον τελικό του Stanley Cup του 2024 μεταξύ των Edmonton Oilers και Florida Panthers, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα το NHL και ο Rogers.

Ο αγώνας 1 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Φλόριντα είδε τους Panthers να αποκλείουν το Edmonton με 3-0. Ο 2ος αγώνας διεξάγεται τη Δευτέρα, πριν και οι δύο ομάδες ταξιδέψουν στο Έντμοντον για τους Αγώνες 3 και 4.

Τραγουδιστής της country-pop Σάνια Τουέιν και ροκ συγκρότημα Παναγία Ειρήνη θα έχει τίτλους δωρεάν συναυλιών εκτός του Rogers Place πριν από αυτούς τους αγώνες στο Έντμοντον.

Και οι δύο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Scotiabank Fan Park, ακριβώς ανατολικά του Rogers Place κατά μήκος της 104th Avenue στην Ice District.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Η Παναγία Ειρήνη θα εμφανιστεί πριν από τον αγώνα 3 την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Η Shania Twain θα είναι η επιλεγμένη ερμηνεύτρια πριν από το Game 4 το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Και οι δύο παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 4 μ.μ. MT, πριν από τις ώρες αγώνων στις 6 μ.μ. MT. Τμήματα κάθε παράστασης θα μεταδίδονται στην τηλεόραση και ενόψει των αγώνων.

Και οι δύο συναυλίες θα είναι ανοιχτές για το κοινό με πρώτη σειρά, χωρίς να απαιτούνται εισιτήρια για την προβολή των παραστάσεων.

Οι πόρτες της αρένας θα ανοίξουν στις 4:30 μ.μ. MT για τους οπαδούς με εισιτήρια για τους αγώνες χόκεϊ.

Ο Τουέιν είναι το μόνο άτομο που ερμήνευσε το ημίχρονο του Grey Cup δύο φορές. Η Παναγία Ειρήνη είχε μια συναυλία στο Hamilton Golf and Country Club στις 31 Μαΐου μετά τον δεύτερο γύρο του RBC Canadian Open, του ανδρικού πρωταθλήματος γκολφ του Καναδά.

— Με αρχεία από τον Καναδικό Τύπο

Συστάσεις επιμελητών

&copy 2024 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading