Δύο διοικητές καταγγέλθηκαν σε δίκη για παράνομο θάνατο για το δυστύχημα που σκότωσε τη φίλη του πρώην συμπαίκτη τουΗ μητέρα της γυναίκας που ήταν σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα στο όχημα του πρώην παίκτη των Commanders Deshazor Everett έχει καταθέσει μήνυση άδικου θανάτου εναντίον του Έβερετ και δύο σημερινών μελών της ομάδας.

Η φίλη του Έβερετ, η Ολίβια Πίτερς, ήταν η συνοδηγός στο αυτοκίνητό του όταν αυτό ξέφυγε από το δρόμο, χτύπησε σε πολλά δέντρα και αναποδογύρισε τον Δεκέμβριο του 2021 και πέθανε ως αποτέλεσμα του ναυαγίου.

Στις 22 Δεκεμβρίου, η μητέρα του Πίτερς, Κάθλιν Πίτερς, κατέθεσε μια παράνομη μήνυση θανάτου στην κομητεία Loudoun (Va.), σύμφωνα με την Washington Post.

Το αυτοκίνητο του πρώην παίκτη των Commanders Deshazor Everett ανατράπηκε ενώ φέρεται να αγωνιζόταν σε ένα ναυάγιο του 2021 που σκότωσε τη φίλη του, Olivia Peters. Getty Images
Η Olivia Peters ήταν επιβάτης στο αυτοκίνητο του Everett και πέθανε στο ναυάγιο. Facebook/Olivia S. Peters

Ο διοικητής του αμυντικού μπακ Benjamin St-Juste και ο linebacker Jamin Davis ονομάστηκαν εκτός από τον Everett στο κοστούμι, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι τρεις παίκτες αγωνίζονταν με τα αυτοκίνητά τους εκείνο το βράδυ.

Η μήνυση ισχυριζόταν ότι ο St-Juste, ο Davis και ο Everett «συγκεντρώθηκαν και συνωμότησαν και σχεδίασαν να εμπλακούν σε παράνομη και εγκληματική συμπεριφορά» – αγώνες – και ισχυρίστηκε ότι «οι ενέργειες του Everett στην υπερβολική ταχύτητα και την αλόγιστη οδήγηση για την προώθηση της συνωμοσίας ήταν άμεσες και άμεσες αιτία» του θανάτου του Peters.

Ο Peters παγιδεύτηκε στο όχημα μετά το ναυάγιο και πέθανε από εσωτερική αιμορραγία.

Διαπιστώθηκε ο θάνατός της στο StoneSprings Hospital Center.

Ο Έβερετ, ο οποίος εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, τραυματίστηκε αλλά επέζησε.

Ο αμυντικός της γραμμής των Commanders Jamin Davis κατονομάστηκε στη μήνυση για παράνομο θάνατο. Getty Images

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι το Nissan GTR του 2010 της Everett ενίσχυσε παράνομα την ιπποδύναμη του με οξείδιο του αζώτου.

Η μήνυση ισχυρίζεται επίσης ότι το αυτοκίνητο του Έβερετ είχε αγωνιστικά ελαστικά και ένα roll cage, που είναι εξοπλισμός που υποτίθεται ότι αποτρέπει τραυματισμούς και θάνατο όταν ένα όχημα ανατρέπεται σε ένα ατύχημα.

Οι τρεις παίκτες του NFL «οδήγησαν με υψηλούς ρυθμούς ταχύτητας πολύ μεγαλύτερους από τα αναγραφόμενα όρια ταχύτητας», «άλλαξαν λωρίδα ακανόνιστα και χωρίς σήμα», «διέσχισαν διπλές κίτρινες γραμμές και οδήγησαν στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας» και «αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε πολλές περιπτώσεις», υποστηρίζει η αγωγή.

Η αγωγή ζητά 25 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Έβερετ ήταν κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον θάνατο του Πίτερς, αλλά τελικά αποδέχτηκε μια συμφωνία ένστασης για μια απερίσκεπτη καταδίκη οδήγησης συνοδευόμενη από τρεις μήνες κατ' οίκον περιορισμό.

Ο αμυντικός μπακ Commanders Benjamin St-Juste ονομάστηκε επίσης στη μήνυση για παράνομο θάνατο. Getty Images

Ο Έβερετ, η Σεντ-Ζυστ και ο Ντέιβις είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες και συνομιλίες μέσω γραπτών μηνυμάτων σχετικά με τους «αγώνες» τους, ισχυρίζεται η αγωγή.

Ο Έβερετ κατηγορείται με την παράνομη θανατική μήνυση ότι είπε για το Nissan του την εν λόγω νύχτα ότι «Τους είπα ότι ήταν γρήγορο, αλλά δεν με πίστεψαν. Έτσι, προσπαθούσα απλώς να βγω έξω και να τους δείξω».

Σύμφωνα με την Washington Post, ο Ντέιβις είχε κατηγορηθεί για αλόγιστη οδήγηση επειδή ταξίδευε με 89 μίλια την ώρα και μια ζώνη 65 μιλίων την ώρα μόλις τέσσερις ημέρες πριν από το ατύχημα και στη συνέχεια τρεις μήνες αργότερα συνελήφθη επειδή οδηγούσε τη McLaren του με 114 μίλια την ώρα. σε ζώνη 65 μιλίων ανά ώρα.

Καταδικάστηκε και καταδικάστηκε σε 30 ημέρες φυλάκιση, αλλά άσκησε έφεση κατά της ετυμηγορίας.

Ο Έβερετ είχε παίξει επτά σεζόν για τους Commanders στα αμυντικά μπακ και σε ειδικές ομάδες την εποχή του ναυαγίου και έκτοτε έχει αποχωρήσει από το NFL.

Οι St-Juste και Davis ήταν πρωτάρηδες εκείνη την εποχή και παραμένουν στην ομάδα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading