Δύο κατηγορούνται για επίθεση για καυγά στο γήπεδο που οδήγησε στον θάνατο του οπαδού των Patriots, Dale MooneyΚατηγορίες για επίθεση έχουν κατατεθεί εναντίον δύο ανδρών του Ρόουντ Άιλαντ σε σχέση με έναν καυγά στο Gillette Stadium τον Σεπτέμβριο μετά τον οποίο Ο 53χρονος θαυμαστής των Patriots, Dale Mooney, έχασε τη ζωή του.

Ο Τζον Βιέιρα, 59 ετών και ο Τζάστιν Μίτσελ, 39, κατηγορήθηκαν για επίθεση και αταξία και άτακτη συμπεριφορά που προέκυψε από έναν καυγά με τον Μούνεϊ στο επάνω κατάστρωμα του παιχνιδιού των Patriots στις 17 Σεπτεμβρίου με τους Dolphins. σύμφωνα με το The Sun Chronicle στο Attleboro, Mass.

Και οι δύο κατηγορούνται ότι χτύπησαν τον Mooney στο κεφάλι.

Η αστυνομία είπε ότι ο Μούνεϊ ενεπλάκη σε λεκτική αντιπαράθεση με τον Μίτσελ, ο οποίος φορούσε τη φανέλα των Dolphins, και ένα άλλο μέλος της ομάδας του, τον 39χρονο Τζορτζ Κιάριλο.

Η αναφορά της αστυνομίας συνέχισε να λέει ότι ο Μούνι πλησίασε τον Μίτσελ, «σαν να υποδείξει ότι (ο Μούνι) θέλει ο κύριος Μίτσελ να πάει μαζί του». σύμφωνα με την Boston Globe.

Ο Dale Mooney πέθανε μετά από καυγά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Patriots στο Gillette Stadium. NBC Βοστώνη
Ο Dale Mooney ήταν 53 ετών. NBC Βοστώνη

«Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλοί μάρτυρες θα ανέφεραν αργότερα ότι, με βάση τις πράξεις και τις δηλώσεις του, ο κ. Μούνεϊ ήθελε να πολεμήσει τον κ. Μίτσελ και προσπαθούσε να πείσει τον κ. Μίτσελ να τον πολεμήσει», πρόσθεσε ο ντετέκτιβ της αστυνομίας του Φόξμπορο, Μαρκ Μπόνενμπεργκερ. αναφορά του συμβάντος.

Η αστυνομία είπε ότι ο Βιεϊρά μπήκε στη συμπλοκή και «μπορούσε να δει να χτυπά γροθιές στον κύριο Μούνεϊ μια φορά στην περιοχή του κεφαλιού του».

Ο Mooney κατέρρευσε μετά τον αγώνα και αργότερα πέθανε.

Οι άνδρες δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε σχέση με τον θάνατο του Mooney.

Η μάχη που οδήγησε στον θάνατο του Dale Mooney καταγράφηκε σε βίντεο. NBC Βοστώνη
Ο Τζον Βιέιρα, 59 ετών, και ο Τζάστιν Μίτσελ, 39 ετών, κατηγορήθηκαν για επίθεση και κακοποίηση και άτακτη συμπεριφορά που προέκυψε από τον καυγά. NBC Βοστώνη

Μια αρχική αυτοψία τον Σεπτέμβριο αποκάλυψε ότι ο Mooney είχε ένα «ιατρικό πρόβλημα», σε αντίθεση με τον θάνατο από τραύμα.

«Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας δεν υποδεικνύουν τραυματικό τραυματισμό, αλλά εντόπισαν ιατρικό πρόβλημα», ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Νόρφολκ σε δήλωση στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο θάνατος παραμένει υπό διερεύνηση.

Σύμφωνα με την Globe, ο Chiarillo κατηγορήθηκε για επίθεση και επίθεση και άτακτη συμπεριφορά σε σχέση με έναν διαφορετικό αγώνα στις εξέδρες εκείνη την ημέρα.

Δήλωσε αθώος στις 30 Νοεμβρίου.

Ο Mooney ήταν πατέρας δύο παιδιών και κάτοχος εισιτηρίων διαρκείας των Patriots.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κηδεύτηκε με τη φανέλα των Patriots Mac Jones.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading