Δύο ομάδες εμφανίζονται ως πιθανοί προορισμοί του Bill Belichick με άλλες «στη σκιά»


Ο Bill Belichick αναμένεται να έχει κάποιες επιλογές εάν επιθυμεί να παραμείνει προπονητής του NFL την επόμενη σεζόν.

Καθώς οι Patriots ολοκληρώνουν μια σεζόν στην οποία θα χάσουν τα πλέι οφ για τρίτη φορά σε τέσσερα χρόνια από τότε που ο Tom Brady αποχώρησε από τη διοργάνωση, υπήρξαν πολλές εικασίες ότι αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του Belichick στα περιθώρια της Νέας Αγγλίας.

Στο The Athletic το Σάββατοη Dianna Russini από το NFL ανέφερε ότι ο Belichick είναι έτοιμος να έχει συνάντηση την επόμενη εβδομάδα με τους ιδιοκτήτες των Patriots, Robert και Jonathan Kraftμε “μερικούς που εργάζονται για την ομάδα που περιμένουν αλλαγές και έχουν αρχίσει να αισθάνονται ότι θέλουν δουλειές αλλού.”

Πρόσθεσε ότι οι ομάδες που «ελπίζουν να έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Belichick» περιλαμβάνουν τους Commanders και τους Raiders, ενώ άλλες παραμονεύουν «στις σκιές», εν αναμονή των αποτελεσμάτων της Εβδομάδας 18.


Ο Bill Belichick και ο Robert Kraft αναμένεται να συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα για να αποφασίσουν το μέλλον του προπονητή.
Ο Bill Belichick και ο Robert Kraft αναμένεται να συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα για να αποφασίσουν το μέλλον του προπονητή. Getty Images

Ο Belichick, 71, «θέλει να συνεχίσει να προπονεί». είπε η έκθεση.

Οι Commanders, οι οποίοι αναμένεται να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Ron Rivera μετά από τέσσερις σεζόν, αναφέρονται ως ένας εύλογος προορισμός στο Belichick εδώ και μήνες από τότε που η νέα ομάδα ιδιοκτησίας της οποίας ηγείται ο τιτάνας ιδιωτικών μετοχών και ιδιοκτήτης Philadelphia 76ers Ο Τζος Χάρις αγόρασε την ομάδα από τον Νταν Σνάιντερ.

ProFootballTalk Mike Florio ανέφερε τη «φλυαρία» γύρω από τον Μπέλιτσικ και τους Διοικητές στο “The Rich Eisen Show” το φθινόπωρο.

Οι επιδρομείς απέλυσε τον πρώην προστατευόμενο του Belichick, Josh McDaniels νωρίτερα αυτή τη σεζόν, και είχαν λίγο επιπλέον χυμό με τον προσωρινό προπονητή Antonio Pierceαλλά μένει να δούμε αν ο Pierce θα πάρει τη δουλειά πλήρους απασχόλησης.


Ο Robert Kraft, ο Bill Belichick και ο Tom Brady κέρδισαν μαζί έξι πρωταθλήματα Super Bowl στη Νέα Αγγλία.
Ο Robert Kraft, ο Bill Belichick και ο Tom Brady κέρδισαν μαζί έξι πρωταθλήματα Super Bowl στη Νέα Αγγλία. Getty Images

Νωρίτερα αυτή τη σεζόν, ο Ian Rapoport του NFL Media ανέφερε ότι ο Belichick υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τους Patriots την περασμένη εκτός σεζόν.

Οι πρακτικές συνέπειες αυτού είναι ότι ο Belichick και οι Krafts θα μπορούσαν να συνεργαστούν για να φτάσουν σε συμφωνία με την επόμενη ομάδα του αρχηγού προπονητή, αντί να υπάρξει άμεση απόλυση μετά τη σεζόν, εάν ο Belichick στη Νέα Αγγλία τελειώσει.

Ο Belichick είναι προπονητής των Patriots από το 2000, κερδίζοντας έξι Super Bowls και αγγίζοντας άλλα τρία.

Έχει ρεκόρ 386-266 στη Νέα Αγγλία, προχωρώντας στο φινάλε της σεζόν της Κυριακής απέναντι στην αντίπαλη Τζετς.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading