Επιλογές Chiefs vs. Dolphins, Bills vs. Steelers: προβλέψεις NFL, πιθανότητες


Ο Wildcat επιστρέφει για την 27η σεζόν του στο The Post.

Συμπεριλαμβανομένων των σεζόν 1997-2022 στο Bettor's Guide, το ρεκόρ της Cat στην εκτύπωση είναι 694-604-4.

KANSAS CITY CHIEFS (-4,5) επί των Miami Dolphins

Δεδομένων των ευρέως προβλεπόμενων, τρομακτικών αρνητικών προγνώσεων καιρού/θερμοκρασίας για το απόγευμα του Σαββάτου στην καρδιά της Μεσοδυτικής, η Cat αναγκάζεται να συμπαραταχθεί με την έμπειρη είσοδο στο Κάνσας Σίτι, δεδομένων των πολυτάλαντων επιθετικών πρακτόρων της.

Με τις σοβαρές προβλέψεις θερμοκρασίας κάτω από το μηδέν που είναι πιθανό να ισχύουν σε όλο αυτό το διαγωνισμό, δεν μπορούμε με καλή συνείδηση ​​να εκφράσουμε γνώμη για αυτά τα Δελφίνια που εδρεύουν στη Φλόριντα.


Ο Travis Kelce #87 των Kansas City Chiefs και ο Patrick Mahomes #15 των Kansas City Chiefs κοιτάζουν από τα πλάγια κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον των Los Angeles Chargers.
Ο Travis Kelce και ο Patrick Mahomes κοιτάζουν από τα πλάγια πριν από τη νίκη των Chiefs με 13-12 επί των Chargers. Getty Images

BUFFALO BILLS (-10) επί του Pittsburgh Steelers

Ισχυρό πλεονέκτημα προγραμματισμού υπάρχει Δευτέρα απόγευμα για τους Bills, οι οποίοι έρχονται με πέντε συνεχόμενες νίκες για να τελειώσουν την κανονική περίοδο.

Τα Steelers παραμένουν ένα μάτσο παιχνιδιών, αλλά φαίνεται να υπάρχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα κατηγορίας εδώ, και εξετάζουμε πολύ μεγάλο πλεονέκτημα σε αυτό το σημείο.


Στοίχημα στο NFL;


Το Buffalo θα αξιοποιήσει στο έπακρο τη δύναμή του στη θέση δεξιοτήτων.

Την προηγούμενη εβδομάδα: 0-2. Πουλάρια (L). Αρκούδες (L)
Εποχή: 11-24-1.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading