Επιλογές Jets εναντίον Browns “Thursday Night Football” NFL DFS στα PrizePicks: Breece Hall, Joe Flacco


Έχουμε ένα πραγματικό NFL Barnburner Πέμπτη βράδυ μεταξύ των New York Jets και του Cleveland Browns.

Βάζω στοίχημα ότι το NFL ήταν ενθουσιασμένο να το βάλει Τρέβορ Σιεμιάν και Τζο Φλάκο στην primetime κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, όταν έριξε το πρόγραμμα του 2023 μαζί (wink-wink).

Ανεξάρτητα από το πόσο συναρπαστικό θα είναι το παιχνίδι, βρήκαμε τρεις νικητές του DFS για το “Thursday Night Football” από το Επιλογές βραβείων αίθουσα. Ας βουτήξουμε.

Breece Hall περισσότερα από 31,5 γιάρδες υποδοχής

Ο Χολ είναι πολύ μεγαλύτερο μέρος της επίθεσης των Τζετς από ό,τι ήταν στην αρχή της σεζόν.

Έχοντας ένα σοβαρό τραυματισμό στο πόδι το 2022, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Jets τον βοήθησαν να επιστρέψει στη δράση. Από την Εβδομάδα 5, ο Χολ έχει δει λιγότερο από το 60% των επιθετικών φωτογραφιών της ομάδας του μόνο μία φορά.

Ωραία εξέλιξη ήταν και η συμμετοχή του στο passing game.

Οι Jets είχαν μερικά flops free-agency με τον Randall Cobb να αποσύρεται σταδιακά και η Mecole Hardman να έφυγε.


Το Breece Hall είχε ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στην Ουάσιγκτον.
Το Breece Hall είχε ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στην Ουάσιγκτον. Charles Wenzelberg / New York Post

Ανεξάρτητα από αυτό, ο Garrett Wilson και ο Hall είναι μακράν οι δύο πιο εκρηκτικοί παίκτες στην επίθεση της Νέας Υόρκης και οι Οι τζετ έβαλαν την μπάλα στον Μπρίς.

Μέσα σε πέντε εβδομάδες της σεζόν, το μερίδιο-στόχος της Hall ήταν μόλις 8%. Αλλά από τότε, αυτός ο αριθμός έχει φτάσει στο 17,4%, το οποίο κατατάσσεται στη δεύτερη θέση στην ομάδα πίσω από τον Wilson.

Η ευκαιρία του στο passing game έχει επίσης διπλασιαστεί από την Εβδομάδα 5. Έτρεξε διαδρομές με dropback 24% του χρόνου κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων 1-5, αλλά αυτό το ποσοστό αυξήθηκε στο 48% στις Εβδομάδες 6-16.

Το Κλίβελαντ έχει μια τσιμπημένη άμυνα, αλλά επιτρέπει το 11ο υψηλότερο ποσοστό στόχου στο backfield αυτή τη σεζόν. Ο Χολ θα πρέπει να συνεχίσει να βρίσκει ευκαιρίες την Πέμπτη και να γίνει μια ωραία κουβέρτα ασφαλείας ελέγχου για τη Siemian.

Joe Flacco περισσότερες από 36,5 προσπάθειες πάσας

Ο Flacco κάλυπτε άνετα αυτόν τον αριθμό σε κάθε παιχνίδι που έπαιξε για τους Browns. Έχει πετάξει την μπάλα τουλάχιστον 42 φορές σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Λοιπόν, ποια είναι η αλίευση; Γιατί τόσο μεγάλη απόκλιση;

Οι Μπράουνς κέρδισαν τρία από αυτά τα τέσσερα παιχνίδια και έχασαν άσχημα μόνο μία φορά σε μια ήττα που απαιτούσε ένα αρνητικό σενάριο παιχνιδιού για να στηριχθεί στην πάσα. Ο Flacco στο τιμόνι δεν έχει αποθαρρύνει τον επιθετικό συντονιστή Alex Van Pelt από το να πετάξει λίγο την μπάλα.


Στοίχημα στο NFL;


Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, οι Μπράουν έχουν ένατο υψηλότερο ποσοστό πάσας σε ουδέτερες καταστάσεις και έχουν πετάξει την μπάλα το 62,5% του χρόνου (έκτος-περισσότερο) όταν προηγούνται με επτά πόντους ή περισσότερους.

Δεν περιμένω να είναι ένα αεράκι, αλλά φαίνεται ότι η φιλοσοφία είναι να συνεχίσουμε να τσακίζουμε την μπάλα. Είμαι μέσα.

Elijah Moore περισσότερες από τρεις δεξιώσεις

Δεν είναι εύκολο να βρεις ωραία πράγματα να πεις για τους Jets αυτή τη σεζόν, αλλά η άμυνα των πασών τους είναι αρκετά καλή.

Η Νέα Υόρκη αποδίδει 57% ποσοστό πρώτης ανάγνωσης στους στρατηγούς – χαμηλό σε επίπεδο πρωταθλήματος και με σημαντική διαφορά. Έτσι, οι αντίπαλοι στοχεύουν στην πρώτη επιλογή να περάσουν παιχνίδια με το χαμηλότερο ποσοστό στο NFL.

Θα πρέπει να δούμε τον Flacco να περνάει τις προόδους του την Πέμπτη. Ίσως αυτό να τελειώσει άσχημα, αλλά αυτό σημαίνει ότι ο David Njoku και ο Elijah Moore θα μπορούσαν να έχουν μερικές επιπλέον εμφανίσεις.


Ο Elijah Moore αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του την Πέμπτη το βράδυ.
Ο Elijah Moore αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του την Πέμπτη το βράδυ. Getty Images

Δεν υπήρχαν προσφορές δεξιώσεων στα PrizePicks για τον Njoku τη στιγμή που γράφτηκε το γράψιμο, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στον Moore.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Amari Cooper ηγείται των Browns σε ποσοστό πρώτης ανάγνωσης αυτή τη σεζόν (28%). Αυτός ο αριθμός έχει αυξηθεί έως και 30% με τη Flacco τον περασμένο μήνα.

Ο Flacco αντιμετώπισε μερικές άμυνες cupcake κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Browns, οπότε ίσως χρειαστεί να βασιστεί στους παίκτες του ρόλου του λίγο περισσότερο την Πέμπτη, όταν του αφαιρεθεί η πρώτη του ανάγνωση.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading