Εφεδρικός πυροβολισμός στο πόδι της Πολιτείας του Μίσιγκαν στη γενέτειρά του


Πολιτεία του Μίσιγκαν πρωτοετής μπάσκετ ανδρών Jeremy Fears Jr. υπέστη μη απειλητικά για τη ζωή του τραύματα από πυροβολισμό κοντά στη γενέτειρά του, Joliet, στο Ιλινόις, ανακοίνωσε το σχολείο το Σάββατο.

Οι φόβοι πυροβολήθηκαν στο πόδι αργά την Παρασκευή ή νωρίς το Σάββατο. Το σχολείο είπε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το Σάββατο, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του πυροβολισμού.

Ένας αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος Joliet είπε στο ESPN ότι ένας υπάλληλος δημόσιας πληροφόρησης δεν ήταν διαθέσιμος για να συζητήσει τον πυροβολισμό λόγω του Σαββατοκύριακου των διακοπών.

«Ο Τζέρεμι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σήμερα το πρωί και ξεκουράζεται άνετα», ανέφερε σε δήλωσή του ο προπονητής του Μίσιγκαν Στέιτ Τομ Ίζο. «Αν και υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε ακόμα, η εστίασή μου είναι να στηρίξω τον Τζέρεμι στον δρόμο του προς την ανάκαμψη».

Ο Fears δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram το Σάββατο από ένα κρεβάτι νοσοκομείου, γράφοντας «Μικρή οπισθοδρόμηση που φύγαμε, να είμαστε καλά, εκτιμώ».

Προοπτική τεσσάρων αστέρων στην κατηγορία του 2023, η Fears έχει κατά μέσο όρο 3,5 πόντους ανά παιχνίδι.

Ο πυροβολισμός είναι το τελευταίο περιστατικό ένοπλης βίας που επηρεάζει το πρόγραμμα.

Νωρίτερα φέτος, τρεις φοιτητές σκοτώθηκαν σε μαζικό πυροβολισμό στην πανεπιστημιούπολη του Μίσιγκαν, όταν ένας ένοπλος μπήκε σε δύο κτίρια και άνοιξε πυρ προτού πεθάνει από πυροβολισμό που προκάλεσε ο ίδιος. Στο πρώτο παιχνίδι των Σπαρτιατών μετά τη βολή, ένα τμήμα του Breslin Center έμεινε ανοιχτό για να τιμήσει τα θύματα.

Μίσιγκαν Στέιτ (7-5) αντιμετωπίζει Πολιτεία της Ιντιάνα στο East Lansing στις 30 Δεκεμβρίου.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading