Ηλικιωμένοι ανταλλάσσουν γροθιές σε βάναυσο καυγά μετά το παιχνίδι Titans-Jaguars


Ακόμα και οι ηλικιωμένοι μπορούν να βροντοφωνάζουν.

Δύο οπαδοί αντάλλαξαν μπουνιές σε έναν καυγά που έπιασε το βίντεο στο πάρκινγκ έξω από το στάδιο Nissan μετά τους Τιτάνες Νίκη με 28-20 επί των Jaguar την Κυριακήοι οποίες απέκλεισε τον Τζάκσονβιλ από τον αγώνα μετά τη σεζόν.

Δεν είναι σαφές ποιας ομάδας ήταν οπαδοί οι δύο ή τι ξεκίνησε ο καυγάς, αλλά ένας περαστικός ακουγόταν να λέει «πρέπει να μάθεις πώς να μιλάς σε κορίτσια».

Πολλές γυναίκες ήταν στη σκηνή φωνάζοντας και προσπαθώντας να διαλύσουν τον καβγά.

Τελικά τελείωσε όταν από τους δύο μαχητές προσγειώθηκε ένας χορευτής και έστειλε τον άλλο να σκοντάψει στο έδαφος, και οι δύο τελικά χωρίστηκαν.


Ο Ρον Ριβέρα και ο Άρθουρ Σμιθ απολύθηκαν. Ακολουθήστε το live tracker μας για νέα, φήμες, αναλύσεις και πολλά άλλα για ενημερώσεις της Μαύρης Δευτέρας του NFL.


Οι Τζάγκουαρς οδήγησαν μέχρι τη γραμμή της 1 υάρδας στα τέλη του τέταρτου δεκαλέπτου προτού ο στρατηγός Τρέβορ Λόρενς σταματήσει τη γραμμή του τέρματος σε έναν τέταρτο μπακ και αργότερα το αναποδογύρισε στα κάτω για να σφραγίσει την ήττα και καλύπτουν την κατάρρευσή τους στα τέλη της σεζόν.


Δύο οπαδοί τσακώνονται στο πάρκινγκ μετά τον αγώνα Titans-Jaguars στις 7 Ιανουαρίου 2023.
Δύο οπαδοί τσακώνονται στο πάρκινγκ μετά τον αγώνα Titans-Jaguars στις 7 Ιανουαρίου 2023. Screengrab

«Με εμπιστεύονται αυτά τα πράγματα, και δεν λειτούργησε», είπε ο Λόρενς. «Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη γι' αυτό και, στο τέλος της ημέρας, είναι δικό μου θέμα αν αποφασίσω να το κάνω και δεν μπω. Είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια όπου, αν το κάνεις, καλύτερα να σκοράρεις και δεν το έκανα. Είναι ατυχές.”

Μετά την έναρξη της σεζόν 8-3, οι Jaguar έχασαν πέντε από τα έξι παιχνίδια και έχασαν τα πλέι οφ.

Η αβεβαιότητα επικρατεί πλέον για τους Τιτάνες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη σεζόν με 6-11 και μακριά από τα πλέι οφ, αφήνοντας το μέλλον του προπονητή Μάικ Βράμπελ υπό αμφισβήτηση.

Σημάδεψε και το παιχνίδι το πιθανό τέλος της θητείας του Ντέρικ Χένρι στους Τιτάνεςκαθώς πρόκειται να είναι ελεύθερος και δεν αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα.


Δύο οπαδοί τσακώνονται στο πάρκινγκ μετά τον αγώνα Titans-Jaguars στις 7 Ιανουαρίου 2023.
Δύο οπαδοί τσακώνονται στο πάρκινγκ μετά τον αγώνα Titans-Jaguars στις 7 Ιανουαρίου 2023. Screengrab

«Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βγεις έξω, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο του τμήματος, έναν αντίπαλο που μεγάλωσα στον δρόμο παρακολουθώντας, κοιτάζοντας και ακολουθώντας όταν μεγάλωνα», είπε ο Χένρι. “Οπότε είναι όλος ο κύκλος, που είναι υπέροχο να μπορείς να τελειώνεις με τη νίκη και να τελειώνεις με την τάξη.”

Αυτή η κατηγορία σαφώς δεν επεκτάθηκε στους οπαδούς στο πάρκινγκ.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading