Η άμυνα των Raiders κλείνει τη χριστουγεννιάτικη νίκη επί των ατημέλητων ChiefsKANSAS CITY, Mo. — Το Λας Βέγκας έλαβε ένα ζευγάρι αμυντικά touchdowns για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου ενός pick-6 του μαχόμενου Patrick Mahomes, και οι αναζωπυρωμένοι Raiders κράτησαν από τους ατημέλητους Kansas City Chiefs 20-14 τη Δευτέρα για να διατηρήσουν τη θέση τους. Οι ελπίδες μετά τη σεζόν είναι ζωντανές.

Μεγάλο αμυντικό τάκλιν Ο Μπιλάλ Νίκολς επέστρεψε στα 8 γιάρδες για ένα touchdown, και ο Τζακ Τζόουνς έκανε ένα κόψιμο 33 γιάρδες για άλλο ένα σκορ 7 δευτερόλεπτα αργότερα, βοηθώντας τους Raiders (7-8) να κλείσουν ένα σερί έξι ηττών από τους Chiefs.

Το Κάνσας Σίτι (9-6) έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει την AFC West για όγδοη συνεχόμενη χρονιά με μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της στην εποχή του Μαχόμες.

Μαζί με δύο αμυντικά TDs, ο Harrison Butker έχασε ένα γκολ με τσιπ-σοτ, τα πέναλτι και οι άδειες πάσες ήταν και πάλι πρόβλημα, και δύο φορές δεν κατάφεραν να κάνουν τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Chiefs είχαν την ευκαιρία αφού ο Mahomes χτύπησε τον Justin Watson για ένα touchdown με 2:42 για το τέλος. Αλλά με την κατοχή που ακολούθησε, ο Zamir White των Raiders χάθηκε για ένα κέρδος 43 υάρδας, παίρνοντας ένα πρώτο down που τους επέτρεψε να τελειώσουν το ρολόι.

Ο Patrick Mahomes #15 των Kansas City Chiefs αντιμετωπίζεται από τον Maxx Crosby #98 των Las Vegas Raiders. Getty Images

Ο Μαχόμες τερμάτισε 27 στα 44 για 235 γιάρδες και ένα κόψιμο. παραλίγο να ρίξει ένα δευτερόλεπτο αλλά ανατράπηκε μετά από έλεγχο.

Οι Raiders, παίζοντας χωρίς τραυματισμένο τρέξιμο πίσω Josh Jacobs, κέρδισαν παρά μια θλιβερή μέρα από τη δική τους επίθεση.

Ο Aidan O'Connell ήταν 9 στα 21 για 62 γιάρδες, χωρίς να ολοκληρώνει ποτέ ένα πέρασμα μετά το πρώτο τέταρτο, ενώ ο White είχε 145 γιάρδες στο έδαφος.

Η Taylor Swift και η Brittany Mahomes κοιτάζουν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού μεταξύ των Las Vegas Raiders και των Kansas City Chiefs. Getty Images

Ο προπονητής των Chiefs Andy Reid είχε περάσει τις τελευταίες εβδομάδες θρηνώντας για το ατημέλητο παιχνίδι που συνέχιζε να κοστίζει στους πρωταθλητές του Super Bowl.

Δεν μπορούσαν ήταν πολύ πιο ατημέλητες την ημέρα των Χριστουγέννων.

Πήγαν τρεις και έξω σε διαδοχικές σειρές για να ξεκινήσουν ένα παιχνίδι μόνο για δεύτερη φορά με τον Mahomes στον τέταρτο. Διατηρήθηκαν στα μείον 18 γιάρδες στο πρώτο τρίμηνο, το δεύτερο χειρότερο σύνολο για τον σύλλογο από τουλάχιστον το 1991. Και ο ισχύων MVP του πρωταθλήματος απολύθηκε δύο φορές σε αυτές τις δύο σειρές, ενώ δύο ακόμη επιθετικά πέναλτι χειροτέρεψαν τα πράγματα.

Ο Zamir White #35 των Las Vegas Raiders αντιμετωπίζεται από τον Nick Bolton #32 των Kansas City Chiefs. Getty Images

Οι Chiefs τελικά προχώρησαν όταν ο Isiah Pacheco έκανε ένα άμεσο στιγμιότυπο 12 γιάρδων για ένα touchdown, και το Λας Βέγκας είχε δώσει την μπάλα αμέσως πίσω μετά από ένα punt. Ο Pacheco έκανε και πάλι ένα άμεσο στιγμιότυπο, αλλά αυτή τη φορά προσπάθησε να δώσει στον Mahomes, ο οποίος έχασε την ανταλλαγή, και το αμυντικό τάκλιν των 315 λιβρών των Raiders, Nichols, ήταν εκεί για να το πάρει και να τρέξει για το touchdown.

Στο επόμενο επιθετικό παιχνίδι για το Κάνσας Σίτι, ο Μαχόμες επιλέχθηκε από τον Τζόουνς, ο οποίος το επέστρεψε 33 γιάρδες για το δεύτερο του pick-6 σε συνεχόμενες εβδομάδες. Το τέταρτο αμυντικό TD των Raiders τις δύο εβδομάδες και το δεύτερο σε διάστημα 7 δευτερολέπτων, τους έδωσε προβάδισμα 17-7 έναντι του μακροχρόνιου εχθρού τους στο τμήμα.

Μετά, Τζόουνς φάνηκε να παίζει τον Grinch όταν προσποιήθηκε ότι έδωσε την μπάλα σε ένα παιδί που φορούσε ρούχα Chiefs μέσα στο πλήθος.

Το αμυντικό τάκλιν των Raiders, ο Bilal Nichols (91) σκοράρει εναντίον των Kansas City Chiefs μετά από ένα χτύπημα. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ήταν ακόμα 17-7 όταν ο Chiefs' Butker, ένας από τους πιο εύστοχους kickers του NFL, έχασε ένα γκολ με τσιπ-σοτ πριν από το ημίχρονο και οι Raiders πέτυχαν ένα γκολ στο γήπεδο αργά στο τρίτο δεκάλεπτο για να προηγηθούν με 20-7. κατευθύνεται προς την τέταρτη.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading