Η Άρσεναλ πρέπει να κάνει καλύτερα για να κερδίσει την Premier League: Arteta | Η Express Tribune


ΛΟΝΔΙΝΟ:

Η ήττα της Άρσεναλ με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ ήταν μια χαμένη ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League και προπονητής Μικέλ Αρτέτα είπε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί και στα δύο άκρα του γηπέδου για να έχει ελπίδες να κερδίσει τον τίτλο.

Παρά το γεγονός ότι κατείχε το 75% της κατοχής και έκανε 30 σουτ με οκτώ στο τέρμα, η Άρσεναλ απέτυχε να σκοράρει εναντίον των αντιπάλων της στο Λονδίνο που ήταν στην έκτη θέση εντός έδρας την Πέμπτη.

Κατέγραψαν επίσης 77 πινελιές στο κουτί της Γουέστ Χαμ, τις περισσότερες για μια ομάδα στην κορυφαία κατηγορία που δεν κατάφερε να σκοράρει από το 2008-09. Οι δευτεραθλητές της περασμένης σεζόν βρίσκονται τώρα δύο βαθμούς πίσω από την κορυφαία Λίβερπουλ στα μισά του δρόμου της εκστρατείας.

“Δεν υπάρχει πανικός, είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα και να κάνουμε καλύτερα και να κερδίζουμε παιχνίδια”, είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους. «Αν η ομάδα παίζει έτσι, τότε θα πας και θα κερδίσεις πολλά παιχνίδια.

“Αν δεν βελτιωθούμε στα κουτιά, τότε όχι (δεν θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα). Γιατί, τελικά, αυτό (το αποτέλεσμα της Γουέστ Χαμ) είναι αυτό που είναι. “Αλλά δημιουργώντας τα υπόλοιπα, ήταν Ρεκόρ. Οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες στο πρωτάθλημα που το έχουν κάνει αυτό εδώ και πολλά χρόνια, οπότε είναι κάτι θετικό πιστεύω». της Άρσεναλ ο επόμενος αγώνας είναι κόντρα στη Φούλαμ, η οποία βρίσκεται πίσω από τρεις σερί ήττες, το Σάββατο.

Ενώ το πρόγραμμα μπορεί να είναι γεμάτο, ο Αρτέτα επέμεινε οι παίκτες του να παραμένουν «φρέσκοι». “Είναι νέοι, αν είναι 35, τότε ίσως είναι μια διαφορετική ερώτηση. Αλλά έχουν πολλή ενέργεια και μπορούν να συνεχίσουν, αυτό είναι σίγουρο”, είπε ο Ισπανός.

“Χωρίς σπίθα, δεν δημιουργείς αυτό που δημιούργησε η ομάδα (κόντρα στη Γουέστ Χαμ). Είναι το τελευταίο πράγμα, το τελευταίο άγγιγμα, το τελευταίο άγγιγμα που βάζει τη μπάλα στο πίσω μέρος του φιλέ ή όχι. Αυτό χρειαζόμαστε .”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading