Η άσχημη σεζόν των Titans φτάνει στον Mike Vrabel: “Είναι χάλια ο βασιλιάς”


Οι οπαδοί των Titans μπορεί να μην θέλουν το Τενεσί να κερδίσει το τελευταίο τους παιχνίδι της σεζόν κόντρα στους Jaguar και να βλάψουν τις προοπτικές τους για μια καλή θέση στο NFL Draft το 2024, αλλά ο Mike Vrabel δεν θέλει να το ακούσει αυτό.

Ο προπονητής των Τιτάνων είχε μια φλογερή απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου την Τρίτη όταν συζητούσε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και γιατί έπρεπε να κερδίσουν “για πολλούς λόγους”.

«Επειδή είναι χάλια να χάνεις, Gentry», απάντησε ο Vrabel στον Gentry Estes του The Tennessee. «Είχες άλλη σκέψη; Είμαι απλά περίεργος. Είναι χάλια, χάνοντας. Απαίσιος. Γι' αυτό θέλω να κερδίσω. Επειδή δεν κοιμάσαι, θέλεις να κερδίζεις για παίκτες που σκάνε την ουρά τους. Αυτό ήταν, δεν πρόκειται για το “Γεια, θα πάμε στην offseason με μια καλή νότα”.

«Κανείς δεν ξέρει τι κάνατε στις 7 ή 8 ή 6 Ιανουαρίου όταν επιστρέψετε. Αλλά, θέλεις να τα δεις όλα μαζί και απλά να συνδυάσουν τέσσερα τέταρτα».


Ο προπονητής των Tennessee Titans, Mike Vrabel, κοιτάζει έξω από το πλάι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Houston Texans, Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023
Ο προπονητής των Tennessee Titans, Mike Vrabel, κοιτάζει έξω από τα πλάγια κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Houston Texans, Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023. AP

Ο Βράμπελ, 48 ετών, ζήτησε συγγνώμη στο τέλος για την ωμή γλώσσα του, η οποία φάνηκε να συγκέντρωσε μερικά γέλια από όσους βρίσκονταν στο δωμάτιο.

Λαμβάνοντας υπόψη το πώς έχει πάει η σεζόν του Τενεσί, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί ο Vrabel συμμετέχει για να πάρει όποιες νίκες μπορεί.

Στο 5-11, οι νίκες ήταν λίγες και οι Τιτάνες έχασαν τρεις συνεχόμενες — και τέσσερις από τις τελευταίες πέντε — στο φινάλε της σεζόν κόντρα στο Τζάκσονβιλ.


Ο Ryan Tannehill #17 των Tennessee Titans απολύθηκε από τον Derek Barnett #95 των Houston Texans
Ο Ryan Tannehill των Tennessee Titans απολύεται από τον Derek Barnett των Houston Texans. Getty Images

Η σεζόν του 2023 θα σηματοδοτήσει επίσης τη δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που το franchise έχασε να μπει στα πλέι οφ αφού τερμάτισε 7-10 πέρυσι.

Αλλά κοιτάζοντας μπροστά στο μέλλον, οι Τιτάνες βρίσκονται στην έβδομη θέση στο ντραφτ για την Εβδομάδα 18, σύμφωνα με το Tankathon.

Μια ήττα – ίσως προς θλίψη του Vrabel – θα βοηθούσε τις πιθανότητες τους για ένα καλύτερο σημείο στο ντραφτ, το οποίο θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το Νο. 4.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading