Η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Σολτ Λέικ στο πρώτο του MLS το 2024 | Η Express Tribune


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ:

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Σολτ Λέικ στις 21 Φεβρουαρίου Major League Soccer's εναρκτήριος αγώνας του 2024 σύμφωνα με το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου που ανακοινώθηκε από το πρωτάθλημα την Τετάρτη.

Η 29η σεζόν του πρωταθλήματος της Βόρειας Αμερικής θα έχει την πρώτη έναρξη σε οποιαδήποτε καμπάνια MLS καθώς ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας Μέσι, ο οποίος οδήγησε την Αργεντινή στον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ξεκινά την πρώτη του πλήρη σεζόν με την ομάδα της Φλόριντα.

Ο πρώτος προγραμματισμένος αγώνας δρόμου του Μέσι για την εκστρατεία του 2024 έρχεται μόλις τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη, όταν η Ίντερ Μαϊάμι θα επισκεφθεί τη Δυτική Διάσκεψη Λος Άντζελες Γκάλαξι στις 25 Φεβρουαρίου.

Κάθε ομάδα του MLS θα παίξει 34 αγώνες, 17 ο καθένας εντός και εκτός έδρας, με τις εμφανίσεις του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι σε όλους τους χώρους του MLS να αναμένεται να προσελκύσουν τεράστιο κόσμο και υψηλές τιμές μεταπώλησης εισιτηρίων.

Το Μαϊάμι θα επισκεφθεί και τους 14 αντιπάλους του MLS της Ανατολικής Περιφέρειας κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο πρώτος από αυτούς τους αγώνες θα γίνει στις 16 Μαρτίου όταν η Ίντερ θα επισκεφτεί την DC United στην Ουάσιγκτον.

του Μέσι Το Μαϊάμι έχει επίσης προγραμματιστεί να επισκεφθεί και τις τρεις πόλεις του MLS του Καναδά, χτυπώντας το Μόντρεαλ στις 11 Μαΐου, το αντίπαλο της Δυτικής Περιφέρειας Βανκούβερ στις 25 Μαΐου και το Τορόντο στις 5 Οκτωβρίου στον τελευταίο αγώνα δρόμου MLS της Ίντερ Μαϊάμι της σεζόν.

Το φινάλε της σεζόν της Ίντερ Μαϊάμι έχει οριστεί για τις 19 Οκτωβρίου εντός έδρας με αντίπαλο τη Νέα Αγγλία την τελευταία ημέρα της κανονικής περιόδου του MLS.

Ο τελικός του Κυπέλλου MLS 2024 θα διεξαχθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Η άλλη επίσκεψη του Μαϊάμι στη Δυτική Διάσκεψη θα είναι στο Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι στις 13 Απριλίου.

Ο Μέσι οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι στο στέμμα στο φετινό εναρκτήριο Leagues Cup, μια διοργάνωση τύπου Παγκοσμίου Κυπέλλου με συλλόγους του MLS και του Mexican League που θα παιχτεί ξανά από τις 26 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου 2024.

Ο αγώνας All-Star του MLS θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου στο Columbus του Οχάιο, όπου βρίσκεται ο πρωταθλητής του MLS Columbus Crew.

Το πλήρωμα θα επισκεφθεί το Los Angeles FC για πρώτη φορά από το 2018 σε έναν επαναληπτικό αγώνα του τελικού του MLS Cup αυτού του μήνα στις 13 Ιουλίου.

Το LAFC θα αντιμετωπίσει τους Galaxy στις 4 Ιουλίου, την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, στο Rose Bowl, όπου ο ανταγωνισμός του “El Trafico” συγκέντρωσε 82.110 άτομα την περασμένη σεζόν με πλήθος ρεκόρ MLS.

Η εβδομάδα αντιπαλότητας του MLS θα είναι 11-18 Μαΐου με το Σινσινάτι στο Columbus στις 11 Μαΐου και την Ίντερ Μαϊάμι στο Ορλάντο Σίτι στις 15 Μαΐου.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading