Η αβέβαιη πολιτική του NOC άφησε τους εθνικούς παίκτες του κρίκετ να αποσπούν την προσοχή κατά τη διάρκεια της περιοδείας στη Νέα Ζηλανδία


Τις τελευταίες ημέρες, αναφέρθηκε συχνά για την επικρατούσα αβεβαιότητα για τους Πακιστανούς παίκτες κρίκετ, εγείροντας το ερώτημα εάν η Πακιστανική Επιτροπή Κρίκετ (PCB) θα χορηγούσε Πιστοποιητικό No Objection (NOC) για τη συμμετοχή τους σε διαφορετικά πρωταθλήματα.

Παίκτες που είχαν χάσει σειρές στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία είχαν αναχωρήσει για το Πακιστάν και διάφορα πρωταθλήματα. Πηγές είχαν αποκαλύψει ότι η διοίκηση της ομάδας ήταν δυσαρεστημένη με τη στάση των παικτών, υποστηρίζοντας ότι η εστίασή τους στις NOC και άλλα θέματα είχε επηρεάσει την απόδοσή τους στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Babar Azam και ο Shaheen Afridi συμβουλεύουν σταθερά τους παίκτες να επικεντρωθούν στις επιδόσεις τους εντός γηπέδου, τονίζοντας ότι αυτό θα ενίσχυε αυτόματα τα τραπεζικά τους υπόλοιπα, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες κερδών.

Σύμφωνα με πηγές, ο διευθυντής της ομάδας Mohammad Hafeez ήταν επίσης δυσαρεστημένος με την τότε τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων. Το μέλλον του φαινόταν αβέβαιο καθώς οι οικονομικές πληρωμές είχαν σταματήσει από τις 15 Δεκεμβρίου. Πριν από αυτό, λάμβανε ημερήσια αποζημίωση 300 $. Ο πρώην επικεφαλής της επιτροπής διαχείρισης Ζάκα Ασράφ είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει τριετές συμβόλαιο για τον Χαφέιζ, αλλά δεν είχε λάβει την έγκριση της κυβέρνησης.

Αναμένεται ότι ο Hafeez μπορεί να επιστρέψει στην τηλεόραση ως αναλυτής στην επόμενη σειρά. Σχετικά με την αποχώρηση του Hafeez, πηγές ανέφεραν ότι η αυστηρή προσέγγισή του δεν άρεσε στους παίκτες και αναμένεται να αντιμετωπίσει αυτές τις ανησυχίες σε συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή.