Η αντιστοίχιση μπαλαντέρ Dolphins-Chiefs θα μπορούσε να είναι επικίνδυνα κρύα


Ένα άλλο Ice Bowl μπορεί να είναι έτοιμο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο αγώνας μπαλαντέρ του Σαββάτου μεταξύ των Chiefs και των Dolphins στο Κάνσας Σίτι θα είναι ιστορικά κρύος, όπου οι θερμοκρασίες θα μπορούσε να πέσει έως και -8με το ανεμόψυχο να το κάνει να αισθάνεται χαμηλό έως και -35 αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αυτός είναι καιρός μακριά-τζονς-κάτω από το σακάκι-υπό-σου-πάρκα.

Το παιχνίδι θα ήταν σε διαμάχη με το διάσημο Ice Bowl, το πρωτάθλημα NHL του 1967 μεταξύ των Packers και των Cowboys στο Lambeau Field, το οποίο χτύπησε τους -13 βαθμούς με ανεμοθώρακα -48.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι ο καιρός είναι «επικίνδυνα κρύο», με εύλογες ανησυχίες για κρυοπαγήματα και υποθερμία.

Οι οπαδοί που ελπίζουν να προλάβουν τη δράση χωρίς να πιάσουν και ψυχραιμία θα πρέπει να το κάνουν εγγραφείτε στο Peacock (εκτός από το Κάνσας Σίτι και το Μαϊάμι) για να παρακολουθήσετε αυτό που θα μπορούσε να είναι το πιο κρύο παιχνίδι στην ιστορία του Arrowhead Stadium.

Με την κακή ιστορία του Μαϊάμι στον κρύο καιρό, θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα εφιαλτικό σενάριο για το Μαϊάμι, το οποίο έδωσε την ευκαιρία να κερδίσει το AFC East – και να φιλοξενήσει ένα παιχνίδι μπαλαντέρ (το χαμηλό θα είναι 69 βαθμοί στο Μαϊάμι το Σάββατο) – με τη σεζόν -τελική απώλεια στους λογαριασμούς.

Ο στρατηγός των Dolphins Tua Tagovailoa είναι 0-4 σε παιχνίδια όπου η θερμοκρασία είναι 45 βαθμούς ή χαμηλότερηκαι ο προπονητής του ξέρει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να το καταλάβουν αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Αν παίζουμε σε οποιοδήποτε παιχνίδι πλέι οφ που δεν είναι εντός έδρας», είπε ο προπονητής των Dolphins, Mike McDaniel, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, «πιθανότατα θα κάνει κρύο. Το ίδιο θα είναι και για τις δύο ομάδες. Για εμάς και για τα άτομα στα αποδυτήρια, ξέρω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία».

Οι Chiefs, εν τω μεταξύ, έχουν διαπρέψει στο κρύο εντός έδρας, χάνοντας μία φορά στις τελευταίες 10 φορές που οι θερμοκρασίες έπεσαν κάτω από το 40 στο Arrowhead – συμπεριλαμβανομένου ενός σκορ 4-0 στα πλέι οφ.

Αυτό περιλαμβάνει τον αγώνα Πρωταθλήματος AFC 2019 στον οποίο ο Patrick Mahomes και οι Chiefs αναπήδησαν τους Titans, με 35-24, στο δεύτερο πιο κρύο παιχνίδι στο γήπεδο της έδρας τους — δύο εβδομάδες πριν σπάσουν την ξηρασία του τίτλου του Super Bowl 50 ετών.


Ο Travis Kelce #87 των Kansas City Chiefs κάνει ζέσταμα πριν τον αγώνα με τους Green Bay Packers στο Lambeau Field
Ο Travis Kelce και οι Chiefs μπορεί να μην είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε αυτό το κρύο. Getty Images

Δεν θα είναι οι μόνοι που θα προσπαθήσουν να ζεσταθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, με α ρολόι χειμερινής καταιγίδας τοποθετείται στη Δυτική Νέα Υόρκη — που ενδέχεται να επηρεάσει την αντιστοίχιση Bills-Steelers θα πραγματοποιηθεί στο Orchard Park την Κυριακή.

Η περιοχή θα μπορούσε να δει έως και επτά ίντσες χιονιού το Σαββατοκύριακο και ανέμους έως και 44 MPH με το διαβόητο φαινόμενο της λίμνης να παίζει.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading