Η απόλυση του Mike Vrabel «αλλάζει τα πάντα» για την απόφαση Bill Belichick των Patriotsτου Mike Vrabel πυροδότηση από τους Τιτάνες του Τενεσί θα μπορούσε να είναι ένας μεγάλος παράγοντας στα επόμενα βήματα για τους New England Patriots μετά από μια καταστροφική σεζόν 4-13.

Ο Vrabel – ένας πρώην linebacker, που κέρδισε τρία Super Bowl σε οκτώ σεζόν με τη New England – πιστεύεται ότι είναι ο ιδιοκτήτης των Patriots, Robert Kraft Επιλογή “home run”. για να διαδεχθεί τον Bill Belichick εν μέσω φημών ότι το θρυλικό ζευγάρι θα χωρίσει, σύμφωνα με Ο Ben Volin της Boston Globe.

Ο Βράμπελ, 48 ετών, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ως προπονητής την Τρίτη μετά από έξι σεζόν και συνεχόμενες ήττες στο Τενεσί.

Ο Βολίν έγραψε ότι η απόλυση του Βράμπελ από τους Τιτάνες «αλλάζει τα πάντα» με την προσέγγιση των Patriots αυτήν την εκτός εποχής.

Οι Patriots μόλις υπέφεραν από μια θλιβερή σεζόν που ήταν γεμάτη με αναφορές και φήμες που συζητούσαν το μέλλον του Belichick με το franchise πέρα ​​από αυτήν τη σεζόν.

Ο Robert Kraft και ο Mike Vrabel κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Vrabel's Patriots Hall of Fame στις 22 Οκτωβρίου 2023. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Belichick, ωστόσο, φάνηκε ανοιχτός σε μια επιστροφή στη συνέντευξη Τύπου στο τέλος της σεζόν, λέγοντας μάλιστα ότι θα σκεφτείτε να παραχωρήσετε τον έλεγχο του προσωπικού της ομάδας να επικεντρωθεί στις ευθύνες του ως προπονητής.

«Είμαι υπέρ ό,τι συλλογικά αποφασίσουμε ως οργανισμός είναι το καλύτερο πράγμα για να βοηθήσουμε την ποδοσφαιρική μας ομάδα», είπε ο Belichick. «Έχω πολλούς ρόλους σε αυτό και βασίζομαι σε πολλούς ανθρώπους για να με βοηθήσουν σε αυτές τις ευθύνες. Κάποιος πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο. Το έχω, βασίζομαι σε πολλούς άλλους ανθρώπους να βοηθήσουν. Όποια διαδικασία κι αν είναι αυτή, είμαι μόνο μέρος της».

Πώς αλλάζει τα πράγματα η διαθεσιμότητα του Vrabel;

Ο Robert Kraft παρουσιάζει τον Mike Vrabel Getty Images

Η απόφαση των Τιτάνων να τον απολύσουν, σε αντίθεση με την προσπάθεια να τον ανταλλάξουνδιευκολύνει την καταδίωξη των Patriots.

Θα μπορούσε επίσης να αναγκάσει τη Νέα Αγγλία να επιταχύνει την απόφασή της για τον Belichick, καθώς μπορεί να μην είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Vrabel, ο οποίος πήγε στο 54-45 και έφτασε στα πλέι οφ τρεις φορές με τους Titans.

Τον Οκτώβριο, η Kraft έδωσε στον Vrabel την περιποίηση VIP – προσκαλώντας τον να καθίσει στο κουτί του ιδιοκτήτη – όταν εισήχθη στο Patriots Hall of Fame κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα Patriots-Bills στο Gillette Stadium στις 22 Οκτωβρίου.

Ο Bill Belichick και ο Mike Vrabel μετά από ένα παιχνίδι του 2018. AP

«Θέλω να μην θεωρείτε δεδομένη αυτή την οργάνωση», είπε ο Βράμπελ στους οπαδούς των Patriots κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. «Έχω πάει πολλά μέρη. Αυτό είναι ένα ξεχωριστό μέρος με εξαιρετική ηγεσία, υπέροχους οπαδούς, εξαιρετική σκηνοθεσία, εξαιρετική προπονητική. Απόλαυσέ το. Δεν είναι έτσι παντού».

Ο Vrabel έχει επίσης δεσμούς με κάποιους στο προπονητικό επιτελείο στη Νέα Αγγλία.

Ο Vrabel συνεργάστηκε με τον επιθετικό συντονιστή των Patriots και τον προπονητή των στρατηγών Bill O'Brien για τέσσερα χρόνια στο Χιούστον — όπου ο Vrabel ήταν προπονητής linebackers για δύο χρόνια στο επιτελείο των Texans του O'Brien.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Belichick πρόκειται να συναντηθεί με τους Krafts αυτή την εβδομάδα και κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων.

Η Globe ανέφερε επίσης ότι ο ατζέντης του Vrabel, Neil Cornrich, έχει δουλέψει με τον Belichick για χρόνια και φέρεται να συμβούλεψε για το συμβόλαιο του Belichick με τους Patriots την περασμένη offseason.

Ο Bill Belichick συνομιλεί με τους δημοσιογράφους των Patriots. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Vrabel ήταν ο προπονητής της χρονιάς στο NFL 2021, όταν οι Titans κέρδισαν 12-5 και τερμάτισαν με τον Νο. 1 σπόρο της AFC και πέρασαν στα πλέι οφ τρία συνεχόμενα χρόνια (2019-21), πηγαίνοντας τους Titans σε έναν αγώνα Πρωταθλήματος AFC στο 2019.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading