Η απόφαση του διαιτητή του NFL ανοίγει το πρωτάθλημα στη διαμάχη για τον Taylor SwiftΜε τον Shawn Smith να είναι επίσημος στο AFC Championship Game, οι πιθανότητες φαίνεται να είναι υπέρ των Chiefs και των Swifties να νικήσουν τους Ravens για να προχωρήσουν στο Super Bowl.

Από επιχειρηματική σκοπιά, αυτό το αποτέλεσμα είναι πιθανότατα μουσική στα αυτιά του NFL.

Δεδομένου ότι η ανάθεση δόθηκε στον Smith, ο οποίος έχει την τάση να ευνοεί την ομάδα στο δρόμο, έχει επισημανθεί ότι το NFL ανοίγεται στις θεωρίες συνωμοσίας του Taylor Swift.

“Και σίγουρα δεν βοηθά με τις θεωρίες συνωμοσίας ότι το NFL δεν θα ήθελε τίποτα περισσότερο από το να δει τη νέα θαυμαστή των Chiefs #1, Taylor Swift και τη θρυλική βάση θαυμαστών της Swifties στο Super Bowl και να αγοράζει όλα τα εμπορεύματα του Super Bowl.” Ο αναλυτής του NFL Warren Sharp έγραψε στην ιστοσελίδα του.

Οι Ravens ευνοούνται με 3 βαθμούς για το παιχνίδι στη Βαλτιμόρη το απόγευμα της Κυριακής.

Η Taylor Swift (δεξιά) και η Brittany Mahomes αντιδρούν όταν ο Travis Kelce (δεν απεικονίζεται) από τους Kansas City Chiefs σκοράρει ένα touchdown στον αγώνα γύρου του 2024 AFC εναντίον των Buffalo Bills. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Sharp, τα νούμερα αλλάζουν με τον Smith στο γήπεδο.

Το ποσοστό νίκης της γηπεδούχου ομάδας πέφτει από 55,9% σε 40,8% και η γηπεδούχος ομάδα πηγαίνει από την κάλυψη του spread 50,1% στο 37% του χρόνου.

Ο αναλυτής διαιτητών για τον ιστότοπο της Sharp σημείωσε επίσης ότι το NFL θα μπορούσε να είχε επιλέξει από οκτώ διαφορετικούς διαιτητές για το παιχνίδι.

Το ενδιαφέρον για τους Chiefs, ήδη μία από τις πιο δημοφιλείς ομάδες στο άθλημα, έχει αυξηθεί εκθετικά από τότε που η Swift έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Arrowhead Stadium για τον αγώνα Chiefs-Bears στις 24 Σεπτεμβρίου, καθώς ήρθε για να υποστηρίξει τον Travis και τον Travis. Kelce.

Ο Taylor Swift, δεξιά, και η Brittany Mahomes αντιδρούν κατά τη διάρκεια του τρίτου τετάρτου του τμηματικού παιχνιδιού πλέι οφ των Chiefs-Bills AFC. AP

Έφερε ένα ρεκόρ τηλεθέασης 27 εκατομμυρίων την 1η Οκτωβρίου για το παιχνίδι Chiefs-Jets στο MetLife, το οποίο έγινε το παιχνίδι NFL με τις περισσότερες προβολές από τότε που οι Chiefs κέρδισαν τους Eagles στο Super Bowl LVII.

Ο κυριακάτικος γύρος του τμηματικού αγώνα της AFC — στον οποίο οι Chiefs κέρδισαν τους Bills, με 27-24 — κέρδισαν έναν εντυπωσιακό μέσο όρο 50 εκατομμυρίων θεατών.

Οι πωλήσεις της φανέλας της Kelce έφθασαν επίσης σε υψηλό επίπεδο 24 ώρες μετά το ντεμπούτο της Swift στο παιχνίδι Bears, σημειώνοντας αύξηση 400%. Η φανέλα του με το νούμερο 87 έγινε επίσης γρήγορα μια πρώτη πεντάδα που αγοράστηκε στο πρωτάθλημα.

Επιπλέον, ο Kelce έχει δει την απήχησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αυξάνεται, κερδίζοντας περισσότερους από 300.000 ακόλουθους.

Ο διαιτητής Μπραντ Άλεν (αριστερά) συνομιλεί με τον διαιτητή Σον Σμιθ (δεξιά) κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ των Νιου Γιορκ Τζετς και των Χιούστον Τέξανς στο στάδιο MetLife. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Το πρωτάθλημα ελπίζει ίσως να έχει τους Chiefs στο Super Bowl για να σπάσει αυτούς τους αριθμούς και πολλά άλλα σε αυτό που θα ήταν το τρίτο Super Bowl του Patrick Mahomes στα έξι χρόνια του με το Κάνσας Σίτι.

Για ορισμένους οπαδούς, αυτό θα ήταν το χειρότερο αποτέλεσμα, όπως πολλοί εξέφρασαν την αντιπάθειά τους για την επίδραση του τραγουδιστή στο μεταδόσεις παιχνιδιών και πολλά άλλα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading