Η διολίσθηση τριών αγώνων των Eagles ήρθε μετά από εκπληκτική εσωτερική αναταραχή: «Πιο άθλια ομάδα 10-1»


Δεν ήταν όλα καλά στην Πόλη της Αδελφικής Αγάπης κατά τη διάρκεια της εκκίνησης των Eagles με 10-1.

Οι Eagles σημείωσαν το καλύτερο ρεκόρ στο NFL στους πρώτους 11 αγώνες της σεζόν, αλλά έκτοτε έχουν χάσει τρεις σερί, συμπεριλαμβανομένου ενός “Monday Night Football» γκάφα στους Seahawks στους οποίους επέτρεψαν στον εφεδρικό Drew Lock να ηγηθεί μιας καθυστερημένης επιστροφής στο Seattle.

Ωστόσο, οι Eagles – τώρα 10-4 – κινδυνεύουν να μην κερδίσουν το NFC East αφού πήγαν στο Super Bowl πέρυσι, και για κάποιους, αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το Philadelphia Inquirer.

«Η πιο άθλια ομάδα 10-1», είπε μια πηγή στην εφημερίδα πριν από την ήττα των Eagles τη Δευτέρα. «Φαντάσου τώρα».

Παρόλο που οι Eagles έχουν ήδη κατακτήσει μια θέση στα πλέι οφ, το παιχνίδι τους απέχει πολύ από αυτό που ήταν νωρίτερα στη σεζόν.


Οι Jalen Hurts και οι Eagles έχουν χάσει τρεις συνεχόμενες.
Οι Jalen Hurts και οι Eagles έχουν χάσει τρεις συνεχόμενες. Getty Images

Αλλά ακόμη και πριν από τότε, οι Eagles αμφισβητήθηκαν από μερικούς για τη φύση των πρώιμων νικών τους, συχνά γλιτώνουν την ήττα στις στιγμές που φθάνουν, κερδίζοντας με ακαταμάχητο τρόπο.

Επτά από τις 10 νίκες των Eagles έχουν έρθει με ένα σκορ ή λιγότερο, και παρά το 10-4, είναι μόλις 7-5-2 ενάντια στο spread.

Ωστόσο, το ξεκίνημα της ολίσθησής τους – που περιελάμβανε ένα χτύπημα την Εβδομάδα 14 από τους Cowboys – ξεκίνησε σοβαρά με μια ήττα από τους 49ers, οι οποίοι έσπασαν τους Eagles, 42-19, στις 3 Δεκεμβρίου.

Και τώρα, εν μέσω των αγώνων τους, έβαλαν τον Ματ Πατρίσια επικεφαλής της άμυνας, υποβιβάζοντας τον Sean Desai.

Παρά τους αγώνες και το σερί τριών ηττών, οι Eagles μπορούσαν να τρέξουν στο τραπέζι και να τερματίσουν 13-4 πριν από τα πλέι οφ, δίνοντάς τους ακόμα μια ευκαιρία να κερδίσουν το NFC East, ειδικά με το Ντάλας να έχει πιο σκληρό πρόγραμμα για το τέλος της σεζόν.


Ο επικεφαλής προπονητής Nick Sirianni των Philadelphia Eagles κοιτάζει κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου εναντίον των Seattle Seahawks στο Lumen Field.
Ο επικεφαλής προπονητής Nick Sirianni των Philadelphia Eagles κοιτάζει κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου εναντίον των Seattle Seahawks στο Lumen Field. Getty Images

Οι Eagles παίζουν τους Giants δύο φορές – για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα τα Χριστούγεννα – με ένα ραντεβού με τους Cardinals στο ενδιάμεσο, ενώ οι Cowboys θα είναι στο Μαϊάμι αυτό το Σαββατοκύριακο για να δουν τα Dolphins πριν αντιμετωπίσουν τους Lions and Commanders για να κλείσουν τη χρονιά.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading