Η «εικονική» διαφήμιση πυροδοτεί άλλη μια διαμάχη στο κρίκετ του Πακιστάν | Η Express Tribune


ΚΑΡΑΤΣΙ:

Η εικονική υποκατάστατη διαφήμιση έχει πυροδοτήσει μια άλλη διαμάχη στο κρίκετ του Πακιστάν, με την κατάσταση να φτάνει σε σημείο χθες το βράδυ όπου υπήρχε φόβος ότι η κρατική τηλεόραση μπορεί να μην μεταδώσει καθόλου το τεστ της Μελβούρνης.

Σύμφωνα με λεπτομέρειες, η υποκατάστατη διαφήμιση μπήκε στο κρίκετ του Πακιστάν πριν από μερικά χρόνια, όταν οι ιστότοποι τυχερών παιχνιδιών έκαναν μέτριες αλλαγές στα ονόματά τους για να λάβουν χορηγίες. Όταν το θέμα ήρθε στην προσοχή των κορυφαίων αξιωματούχων, επιβλήθηκε απαγόρευση.

Μετά την απαγόρευση της «υποκατάστατης διαφήμισης» στο Πακιστάν, οι στοιχηματικές εταιρείες βρήκαν νέους τρόπους για τις διαφημίσεις τους. Δεν ζωγραφίστηκαν διαφημίσεις στο πεδίο κατά τη διάρκεια του Perth Test, αλλά στο Πακιστάν, διαφημίσεις στοιχηματικών εταιρειών εμφανίστηκαν στην κρατική τηλεόραση και σε άλλα κανάλια, γνωστά ως “εικονική διαφήμιση”. Αυτές οι διαφημίσεις προβάλλονται με χρήση λογισμικού.

Διαβάστε περισσότερα: Οι υποκατάστατοι διαφημιστές ανακαλύπτουν «εικονική» υποστήριξη κατά τη διάρκεια του Perth Test

Αργότερα, η κυβέρνηση έλαβε γνώση και ζήτησε διευκρινίσεις από το Πακιστάν Cricket Board (PCB), το οποίο έχει αιτιολογήσει ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το θέμα.

Το PTV προέτρεψε επίσης τους κατόχους δικαιωμάτων των μέσων ενημέρωσης να σταματήσουν την πρακτική. Εάν όχι, οι άδειες θα μπορούσαν να ανακληθούν. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι δεν έχει επιτευχθεί λύση σχετικά με αυτό.

Όταν προσεγγίστηκε το Cricket Australia για την κατάργηση των εικονικών διαφημίσεων και την παροχή της ζωντανής ροής, δεν ελήφθη θετική απάντηση.

Το θέμα δεν επιλύθηκε παρά αργά το βράδυ της Δευτέρας. Αναβλήθηκαν επίσης οι εκπομπές πριν και μετά τον αγώνα στην κρατική τηλεόραση.

Εάν η κατάσταση επιμείνει, υπάρχει πιθανότητα η κρατική τηλεόραση να μην μεταδώσει το τεστ της Μελβούρνης. Ωστόσο, θα μεταδοθεί από ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι.

Πηγές είπαν ότι κατά τη διάρκεια του δεύτερου Test, η διαφήμιση για το 1xbet δεν θα εμφανιστεί. Ο λόγος, ωστόσο, είναι ξεχωριστός από την πρόσφατη διαμάχη.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading