Η εξήγηση του διαιτητή του NFL Μπραντ Άλεν για το αμφιλεγόμενο πέναλτι των λιονταριών αμφισβητήθηκε μέσω βίντεοΗ εξήγηση του Μπραντ Άλεν δεν υποστηρίζεται από βίντεο.

Ο διαιτητής του NFL επιμένει ότι τα Lions πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Dan Skipper και όχι τον Taylor Decker, ο οποίος αναφέρεται ως κατάλληλος σε ένα Αποφασιστική προσπάθεια δύο πόντων Το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στους Cowboys, παρά το γεγονός ότι όλοι στους Lions δήλωσαν το αντίθετο και μια κάμερα που δείχνει τον Decker να αναφέρει στον διαιτητή πριν από το παιχνίδι.

Ο Ντέκερ έπιασε μια πάσα δύο πόντων από τον Τζάρεντ Γκοφ, αλλά επισημάνθηκε για παράνομο άγγιγμα και τελικά τα Λιοντάρια δεν έκανε μετατροπή στο δίποντο και έχασε με 20-19.

Ενώ ο Σκίπερ έτρεχε προς τον Ντέκερ και τον Άλεν πριν από το παιχνίδι, ο Άλεν άρχισε ήδη να κάνει τζόκινγκ προς την άμυνα των Καουμπόηδων προτού ο Σκίπερ φτάσει στη συζήτηση, έδειξε η εκπομπή του ESPN.

Η εκπομπή του ESPN έδειξε τον Lions lineman Taylor Decker (68) να αναφέρει στον διαιτητή Brad Allen ως κατάλληλο. ESPN
Ο Μπραντ Άλεν ξεφεύγει πριν κάνει οποιαδήποτε συζήτηση με τον Lions lineman Dan Skipper (70). ESPN

«Λοιπόν, είχαμε μια κατάσταση όπου αν επρόκειτο να καταλάβετε έναν μη επιλέξιμο αριθμό σε μια επιλέξιμη θέση, θα πρέπει να το αναφέρετε στον διαιτητή. Στο συγκεκριμένο έργο, ο αριθμός 70 [Skipper,] που είχε αναφερθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μερικές φορές, μου ανέφερε ως επιλέξιμος. Μετά παρατάχθηκε στη θέση του τάκλιν», είπε ο Άλεν σε δημοσιογράφο της πισίνας μετά το παιχνίδι.

«Οπότε, στην πραγματικότητα, δεν χρειάστηκε να αναφέρει καθόλου. Νούμερο 68 [Decker], ο οποίος κατέληξε να κατέβει στο γήπεδο και να αγγίξει μια πάσα, δεν έκανε αναφορά. Επομένως, είναι ακατάλληλη συγκινητική πάσα που ξεπερνά τη γραμμή, γεγονός που την κάνει φάουλ. Οπότε, το θέμα είναι ότι ο αριθμός 70 ανέφερε, ο αριθμός 68 όχι».

Όταν ο ρεπόρτερ της πισίνας επεσήμανε στον Άλεν ότι ο Ντέκερ πήγε στον Άλεν πριν από το παιχνίδι, ο Άλεν δήλωσε ότι ήταν ο Σκίπερ και ότι είπε στην υπεράσπιση των Καουμπόηδων ότι ο Σκίπερ ανέφερε ως κατάλληλος.

Ο στρατηγός των Lions Jared Goff (16) συζητά με τον lineman Taylor Decker (68) πριν επιχειρήσει μια μετατροπή δύο πόντων το Σάββατο. AP
Ο Lions lineman Taylor Decker (68) πιάνει μια μετατροπή δύο πόντων που ακυρώθηκε από ένα παράνομο πέναλτι. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con
Ο διαιτητής του NFL Μπραντ Άλεν. AP

Ο προπονητής των Lions, Dan Campbell, είπε ότι εξήγησε πραγματικά το κόλπο στους διαιτητές πριν από το παιχνίδι.

«Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό», είπε ο Κάμπελ, ο οποίος ήταν έξαλλος με τον Άλεν στο πλάι. «Εξηγώ τα πάντα πριν από το παιχνίδι σε ένα μπλουζάκι, εντάξει; Εγώ το έκανα αυτό.”

Ο Decker είπε ότι έκανε ακριβώς αυτό που του ζήτησε ο Campbell, ενώ ο Goff είπε ότι ήταν «πολύ μπερδεμένος» από την απόφαση των αξιωματούχων.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading