Η επιστροφή της Οσάκα στο Μπρίσμπεϊν ολοκληρώθηκε από την Πλίσκοβα | Η Express Tribune


ΜΠΡΙΣΜΠΕΝ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ:

Η υπερασπιστής της πρωταθλήτριας Καρολίνα Πλίσκοβα χρησιμοποίησε το μεγάλο σερβίς της στο μέγιστο πλεονέκτημα για να τελειώσει Της Ναόμι Οσάκα επιστροφή στο τένις στον δεύτερο γύρο του Brisbane International την Τετάρτη.

Η Pliskova, η οποία κέρδισε το τουρνουά την τελευταία φορά που διεξήχθη το 2020, επανήλθε από την ήττα του πρώτου σετ για να ρίξει τον Ιάπωνα σταρ με 3-6, 7-6 (7/4), 6-4.

Η Τέσσερις πρωταθλήτρια Grand Slam Οσάκα δεν είχε παίξει τουρνουά από τον Σεπτέμβριο του 2022, επικαλούμενη ανησυχίες ψυχικής υγείας.

Απέκτησε ένα κοριτσάκι τον Ιούλιο πριν αποφασίσει να επιστρέψει.

Μετά από μια εντυπωσιακή νίκη στον πρώτο γύρο επί της Γερμανίδας Tamara Korpatsch, η Οσάκα ξεκίνησε δυνατά απέναντι στην 39η στην κατάταξη Pliskova, σπάζοντας το εναρκτήριο σερβίς της Τσέχας.

ΠλίσκοβαΟ , δύο φορές φιναλίστ του Grand Slam, ισοφάρισε, αλλά η Οσάκα έκανε ξανά θραύση και προηγήθηκε με 4-2 και στη συνέχεια κράτησε το πρώτο σετ.

Το μομέντουμ άρχισε να αλλάζει στο δεύτερο σετ καθώς η ψηλή Πλίσκοβα άρχισε να βρίσκει το σημάδι με το σερβίς της.

Κέρδισε το τάι μπρέικ του δεύτερου σετ και στη συνέχεια έκανε ένα πρόωρο μπρέικ στο τρίτο, κρατώντας με ευκολία τον αγώνα σε 2 ώρες και 13 λεπτά.

“Νόμιζα ότι έπαιξα αρκετά καλά — υπάρχουν πολλά πράγματα για βελτίωση, αλλά είναι μια καλή αρχή”, είπε η Πλίσκοβα, προσθέτοντας ότι μετά από ένα αντίο στον πρώτο γύρο και αφού δεν έπαιξε από τον Σεπτέμβριο, χρειαζόταν χρόνο για να βρει τα πόδια της.

«Μπορείς να εξασκηθείς όσο θέλεις, αλλά στους αγώνες είναι πάντα λίγο διαφορετικό», είπε.

«Ήταν ένα μεγάλο διάλειμμα αλλά κάνω αυτό το άθλημα για πολλά πολλά χρόνια.

«Έχω κάνει προπονήσεις για μερικούς μήνες και νομίζω ότι είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading