Η επιστροφή της Οσάκα ώθηση για τη γυναικεία περιοδεία, λέει ο Μουράτογλου | Η Express Tribune


ΒΕΓΚΑΛΟΥΡΟΥ:

Η γυναικεία περιοδεία χρειάζεται σούπερ σταρ και θα επωφεληθεί από την επιστροφή της πρώην νούμερο ένα του κόσμου Ναόμι Οσάκα μετά από ένα διάλειμμα 15 μηνών, δήλωσε ο κορυφαίος προπονητής τένις Πάτρικ Μουράτογλου.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Grand Slam έπαιξε για τελευταία φορά σε τουρνουά WTA στο Pan Pacific Open στο Τόκιο στα τέλη Σεπτεμβρίου 2022 και είχε μια κόρη, τη Shai, τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.

Η Οσάκα θα επιστρέψει στη δράση στο Brisbane International, μια εκδήλωση προθέρμανσης ενόψει του Australian Open, που θα πραγματοποιηθεί στο Melbourne Park από τις 14 έως τις 28 Ιανουαρίου.

«Πιστεύω ότι είναι τα καλύτερα νέα για το γυναικείο τένις», δήλωσε στο Eurosport ο Μουράτογλου, πρώην προπονητής της Serena Williams.

«Τώρα έχετε την Coco Gauff και τη Naomi Osaka, όχι ότι δεν υπάρχουν άλλοι γιατί φυσικά υπάρχουν πολλοί άλλοι, αλλά νομίζω ότι αυτά τα δύο είναι εξαιρετικά συναρπαστικά.

“Είναι σούπερ σταρ, άρα είναι υπέροχοι για το WTA. Το WTA χρειάζεται σούπερ σταρ. Περάσαμε τόσα υπέροχα χρόνια με τη Σερένα, τη Βένους (Γουίλιαμς) και τη Μαρία Σαράποβα, που είναι τρεις πραγματικά τεράστιοι σταρ.

“Και νομίζω ότι τραβάει πολύ την προσοχή στο γυναικείο τένις όταν έχεις τέτοιους παίκτες. Οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη που η Naomi επιστρέφει. Νομίζω ότι είναι υπέροχη.” Ο Μουράτογλου είπε ότι η Οσάκα θα έχει καλή απόδοση στην επιστροφή της, λέγοντας ότι η ακατέργαστη δύναμή της και το επιθετικό της στυλ θα τη βοηθούσαν να αποτινάξει κάθε σκουριά.

“Έχει ένα τόσο τεράστιο παιχνίδι, τεράστια σουτ. Νομίζω ότι έχοντας τη νοοτροπία, τη θέληση και τα σουτ, μπορεί πραγματικά να κάνει ζημιά. Θα είναι έτοιμη για το Australian Open. Απλώς θα της λείπουν αγώνες”, πρόσθεσε ο Γάλλος. “Έτσι θα ξέρουμε πολύ γρήγορα αν είναι σε θέση να είναι ανταγωνιστική αμέσως ή αν θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο για να γίνει ανταγωνιστική. Αλλά πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστική αμέσως.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading