Η επιστροφή του Abrar Ahmed σταμάτησε από αυτοπροκαλούμενη οπισθοδρόμηση: αναφορά


Ο Abrar Ahmed έχασε τη σειρά Test εναντίον της Αυστραλίας λόγω τραυματισμού και μια ιατρική έκθεση αποκάλυψε ότι η κατάσταση του μυστηριώδους spinner ήταν συνέπεια της αγνόησης των οδηγιών που παρέχονται από την ιατρική επιτροπή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των τοπικών ΜΜΕ, ο Abrar επέλεξε να μην τηρήσει τις συμβουλές που έδωσαν οι γιατροί σχετικά με τη διαχείριση του τραυματισμού του.

Η έκθεση αποκάλυψε ότι ο Abrar διαγνώστηκε με ισχιαλγία, μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από πόνο στα πόδια, μούδιασμα ή μυρμήγκιασμα. Αισθάνθηκε για πρώτη φορά ενόχληση στο δεξί του ισχίο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ICC 2023 στην Ινδία και υποβλήθηκε αμέσως σε εξετάσεις, με αποτέλεσμα τη διάγνωση της ισχιαλγίας. Μετά τη διάγνωση, δημιουργήθηκε ένα σχέδιο αποκατάστασης για τον κλώστη. Ωστόσο, το mystery spinner απέτυχε να ακολουθήσει αυτές τις οδηγίες όπως αναφέρθηκε.

Ο Abrar τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ενός τετραήμερου αγώνα προπόνησης στην Αυστραλία, όπου παραπονέθηκε για πόνο στο δεξί του πόδι την τρίτη ημέρα, και έπρεπε να χάσει τα δύο πρώτα τεστ και τελικά αποκλείστηκε και από τον τελικό αγώνα.

Η Abrar βρίσκεται επί του παρόντος στη διαδικασία αποκατάστασης στην Εθνική Ακαδημία Κρίκετ (NCA) στη Λαχόρη. Κατά συνέπεια, δεν θα συμμετάσχει στην επερχόμενη σειρά πέντε αγώνων T20I του Πακιστάν εναντίον της Νέας Ζηλανδίας, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου στο Όκλαντ.