Η επιστροφή του Breece Hall's Jets τελειώνει μόλις 1.000 γιάρδες παρά το παιχνίδι με τέραταFOXBOROUGH, Mass. — Για το Breece Hall, δεν υπάρχει καμία επιχείρηση όπως η επιχείρηση χιονιού.

«Όταν ήμουν νέος, όταν ζούσα στην Ομάχα, [Nebraska]», είπε ο Χολ μετά φέρνοντας τους Jets σε νίκη 17-3 επί του Bill Belichick Και οι Πατριώτες, «έπαιζα σε ένα τουρνουά και εγώ και η μαμά μου όταν ήμασταν στο δρόμο προς το παιχνίδι, είδαμε ένα αυτοκίνητο να γλιστράει σε ένα ελαφρύ πόλο και ήταν το πιο τρελό πράγμα. Καταλήξαμε να κερδίσουμε την ομάδα τόσο άσχημα που μόλις έχασαν στο ημίχρονο. Έπαιξα στο μερίδιο του χιονιού που είχα πριν».

Ο Hall, 15 μήνες μετά το σκίσιμο του ACL του, έτρεξε 37 φορές για 178 γιάρδες με ένα παιχνίδι-σφράγισμα, 50 γιάρδες touchdown και έπιασε δύο πάσες για 12 γιάρδες.

Γνωρίζοντας τις αντιξοότητες που έπρεπε να ξεπεράσει, θυμόμαστε πώς να είναι μια ελίτ πίσω, οι Jets του έδωσαν μια τελευταία μεταβίβαση πριν από τη λήξη του χρόνου και όχι γονατίζουν σε μια προσπάθεια να τον πάρει σε 1.000 μέτρα.

Τελείωσε με 994.

Το Breece Hall τερμάτισε μόλις έξι γιάρδες λιγότερο από 1.000 γιάρδες για τη σεζόν. AP
Ο Breece Hall είπε ότι ήξερε ότι οι Jets θα βασίζονταν στο παιχνίδι τρεξίματος την Κυριακή όταν έβλεπε τον καιρό. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

“Δεν ήμουν πραγματικά αναστατωμένος γιατί όλοι στο πρωτάθλημα που με παρακολούθησαν ξέρει ότι έχω τη δυνατότητα να είμαι ίσως ο καλύτερος πίσω στο NFL, αν όχι είμαι δύο πρώτα, κορυφαία τρία”, δήλωσε ο Hall. «Έκανα ό,τι μπορούσα μόλις βγήκα από ένα ACL και εξακολουθώ να έχω τους προπονητές να πιστεύουν σε μένα και σε άλλα, οπότε ήταν μια καλή σεζόν».

Οι συμπαίκτες του ήταν περισσότερο αναστατωμένοι που ο Χολ δεν έφτασε τα 1.000 γιάρδες από εκείνον.

«Αυτό με κάνει να αρρωσταίνει το στομάχι μου», είπε ο Τάιλερ Κόνκλιν. «Αλλά θα έχει πολλές σεζόν 1.000 γιάρδων στην καριέρα του τόσο άρρωστος που δεν το έπαθε σήμερα, αλλά προφανώς είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Απλώς του έλεγα: «Γεια, ξέρω ότι μπορείς να κινηθείς καλύτερα από ό,τι αυτοί μπορούν να κινηθούν σε αυτό το χιόνι. Πηγαίνετε λοιπόν να κερδίσετε το παιχνίδι για εμάς ». ”

Έτσι έκανε.

«Του είπα: «Μη μου μιλάς μετά το παιχνίδι ή δεν θέλω να ακούω tweets αν δεν έχεις πάνω από 150 γιάρδες», είπε ο CJ Mosley. «Το χρειαζόμασταν από αυτόν για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Ο Χολ κοίταξε έξω το πρωί και είδε τις νιφάδες να πετούν και ήξερε τι ερχόταν. Ερχόταν. «Εντάξει, θα τρέξω την μπάλα πολύ σήμερα», είπε ο Χολ.

Αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν χιονάγγελους στην τελική ζώνη μετά το touchdown του.

“Ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να βγούμε έξω και ο Nick Bawden πήρε ένα μεγάλο μπλοκ στη γωνία και τον έβγαλε, και στη συνέχεια, όταν είδα τη λωρίδα ήξερα ότι θα σκοράρω”, δήλωσε ο Hall. “Και ο εορτασμός, είπαμε μόλις βαθμολογούμε ότι θα κάνουμε άγγελοι χιονιού, και έπεσα στο έδαφος και όλοι άρχισαν να καταδύονται μαζί μου, έτσι ήταν διασκεδαστικό σίγουρα”.

Ο Breece Hall πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στο Jets μετά από ένα touchdown εναντίον των Patriots. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Aaron Rodgers θα λατρέψει να παίζει με τον Breece the Beast.

«Είμαι χαρούμενος που θα πάρω μια offseason τώρα όπου θα μπορούσα να γίνω καλύτερος αντί να επιστρέψω στο να νιώθω κανονικά», είπε ο Hall.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading