Η επιστροφή του Dexter Lawrence στο Pro Bowl ήταν πιο δύσκολη αυτή τη σεζόν με τους Giants


Επιστροφή στο Pro Bowl για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν, κατά κάποιο τρόπο, πιο προκλητικό για τον Dexter Lawrence από το πρώτο.

Αυτό συμβαίνει γιατί έχει γίνει περισσότερο κομβικό σημείο για τις αντίπαλες επιθετικές γραμμές.

«Τώρα που τραβώ όλη αυτή την προσοχή, υπάρχουν διαφορετικά πράγματα για να μάθεις να παίζεις και διαφορετικά σχήματα πρέπει να μάθεις πώς να παίζεις», είπε ο Λόρενς μετά την προπόνηση την Πέμπτη. «Οι ομάδες μαλώνουν [against me]. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι και τρόποι με τους οποίους με μπλοκάρουν».

Ξέρει ότι αυτό θα συνεχιστεί, καθώς μπόρεσε να παραμείνει κυρίαρχος, ακόμη και με τις πρόσθετες προκλήσεις.

«Το αγκαλιάζω», είπε ο Λόρενς. «Δεν απογοητεύομαι. Ξέρω ότι είναι ένδειξη σεβασμού, κατά μία έννοια».

Το ίδιο ήταν και η τετραετής επέκταση των Giants, ύψους 90 εκατομμυρίων δολαρίων του έδωσε πριν από τη σεζόνμια επένδυση που αποδίδει γρήγορα μερίσματα.


Ο Dexter Lawrence, γελώντας στην προπόνηση, έκανε το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι Pro Bowl του.
Ο Dexter Lawrence, γελώντας στην προπόνηση, έκανε το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι Pro Bowl του. Charles Wenzelberg / New York Post

Ερωτηθείς αν ένιωθε ότι έπρεπε να ξεπεράσει την πρόσθετη πίεση λόγω της νέας συμφωνίας, ο Λόρενς είπε: «Πριν [training] στρατόπεδο, σκέφτεσαι: «Εντάξει, πρέπει να ξεπεράσω τις επιδόσεις μου [contract], αλλά ειλικρινά, πρέπει απλώς να συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου. Ό,τι και να συμβεί είναι το τελικό αποτέλεσμα και είμαι ευχαριστημένος με αυτό. Ξέρω πόσο σκληρά δουλεύω. Ξέρω ποιος είμαι ως παίκτης».

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το προπονητικό του επιτελείο.

«Ο Ντεξ έμεινε Ντεξ από τότε που βρίσκομαι εδώ», είπε ο αμυντικός συντονιστής Γουίνκ Μάρτιντεϊλ. «Ήταν πολύ καλός παίκτης πριν φτάσω εδώ, είχε μια υπέροχη χρονιά πέρυσι και δεν άλλαξε την εργασιακή του ηθική».

Ο 26χρονος είπε ότι οι καλύτερες μέρες του είναι μπροστά του.

“Έγινα καλύτερος σε ορισμένους τομείς, αλλά έχω ακόμα περιθώρια βελτίωσης”, είπε ο Lawrence. «Θα συνεχίσω να μαθαίνω τη θέση και να την φτιάχνω».


Οι Giants ξεκίνησαν τη σεζόν με δύο πρωτάρηδες στο αρχικό κόρνερ, και είχαν διαφορετικές σεζόν.

Ο Deonte Banks ξεκίνησε και τα 15 παιχνίδια μέχρι να χάσει τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας με τους Rams με τραυματισμό στον ώμο, ενώ ο Tre Hawkins ξεκίνησε μόλις τρία παιχνίδια και είδε τον χρόνο συμμετοχής του να πέφτει κατακόρυφα τις τελευταίες πέντε εβδομάδες.

Ο Martindale είπε την Πέμπτη ότι του άρεσε αυτό που είδε από τον Banks, τον πρώτο γύρο επιλογής της ομάδας την περασμένη σεζόν, και αναγνώρισε ότι ο Hawkins, που επιλέχθηκε στον έκτο γύρο, δυσκολεύτηκε.

Για τον Banks, ο Martindale είπε ότι ο πρωτάρης «έκανε πολλά καλά πράγματα. Υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να παλέψουν… απλά τα νέα πράγματα που βλέπει είναι διαφορετικά σε σύγκριση με το κολέγιο. Μεγαλώνει μέσα από αυτά».


Deonte Banks
Deonte Banks Corey Sipkin για τη NY Post

Ο Martindale πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να ενθαρρυνθούν.

«Το μεγαλύτερο άλμα [forward] είναι πάντα από το πρώτο έτος στο δεύτερο έτος», είπε ο Martindale για τον Banks, ο οποίος περιορίστηκε στην πράξη την Πέμπτη λόγω του προβλήματος του ώμου.

Ο Hawkins, είπε ο Martindale, «δουλεύει σκληρά κάθε μέρα, [it’s] απλά τα παιδιά μπροστά του παίζουν καλύτερα. Νομίζω ότι αυτή η σεζόν τον έχει φορέσει, όπως πολλοί πρωτάρηδες. Αλλά περιμένουμε μεγάλα πράγματα από αυτόν».


Ο S Jason Pinnock δεν προπονήθηκε την Πέμπτη με τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού και ο συνάδελφός του, ο Dane Belton, έχασε την προπόνηση για προσωπικούς λόγους.

Ο σέντερ Τζον Μάικλ Σμιτς (κνήμη) επέστρεψε στις προπονήσεις σε περιορισμένη βάση.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading