Η επιστροφή των Giants υπό τον Tyrod Taylor υπολείπεται του χριστουγεννιάτικου θαύματος εναντίον των EaglesΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – Αν κάτι πονάει, οι Γίγαντες είναι το βάλσαμο.

Αν είσαι κάτω, οι Γίγαντες θα σε σηκώσουν.

Εάν υπάρχει μια χαμένη ολίσθηση για να σταματήσετε, καλέστε τους Giants για να σταματήσουν την ήττα.

Ο Tyrod Taylor πετάει μια πάσα κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου εναντίον της Φιλαδέλφεια μετά τον πάγκο του Tommy DeVito. Bill Kostroun/New York Post

Παίζοντας το ρόλο του υπάκουο αουτσάιντερ, οι Γίγαντες έκαναν ό,τι περίμενε κανείς από αυτούς σε αυτό το μέρος, εναντίον αυτού του αντιπάλου.

Πέρασαν τα Χριστούγεννα τους πολύ πίσω, οργάνωσαν ένα μίνι ράλι, προς δυσαρέσκεια των οπαδών του Philly, αλλά η δυσαρέσκεια δεν έμεινε.

Το έλλειμμα 20-3 μειώθηκε σε 20-18, αλλά οι Giants τελικά έκαναν ό,τι ήταν φυσικό απέναντι σε αυτήν την ομάδα σε αυτό το γήπεδο, χάνοντας 33-25 από τους Eagles στο Lincoln Financial Field.

Ο Tommy DeVito κάθεται στον πάγκο κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου στη Φιλαδέλφεια. Bill Kostroun/New York Post

Τουλάχιστον τσακώθηκαν.

Οι Giants θα μπορούσαν να είχαν πάει πάσο καθώς έφευγαν από το γήπεδο στο ημίχρονο, με διαφορά 17.

Προπονητής Μπράιαν Ντάμπολ τράβηξε την πρίζα στον Tommy DeVito και έβαλε τον βετεράνο Tyrod Taylor στον στρατηγό.

Ο Giants αντιμετωπίζεται από τον Ben VanSumeren #57 των Philadelphia Eagles καθώς τρέχει τη μπάλα κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου. Bill Kostroun/New York Post
Ο Ντάριους Σλέιτον σκόραρε τον Ριντ Μπλάνκενσιπ με την ασφάλεια των Φιλαδέλφεια Ιγκλς στο δεύτερο ημίχρονο. AP

Ο DeVito ήταν 9 στα 16 για 55 γιάρδες στο πρώτο ημίχρονο, με ένα τρέξιμο για πέντε γιάρδες και ένα σάκο.

Οι Giants είχαν συνολικά 101 γιάρδες επίθεσης τη στιγμή της αλλαγής.

Ο νικητής συνεχίζεται για τους Giants, οι οποίοι έχουν χάσει τώρα πέντε συνεχόμενα παιχνίδια από τους Eagles και έχασαν τον 11ο συνεχόμενο αγώνα τους στο Linc.

Ο D'Andre Swift #0 των Philadelphia Eagles αντιμετωπίζει με εμπόδια τον Dane Belton #24 των New York Giants για να αποφύγει ένα τάκλιν για πρώτη πτώση κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου. Getty Images

Πηγαίνοντας ακόμη περισσότερο την καταθλιπτική έκταση της ανικανότητας, οι Giants είναι τώρα 5-26 στα τελευταία 32 παιχνίδια τους σε αυτή τη μονόπλευρη σειρά.

Αυτή η ήττα σημαίνει ότι οι Γίγαντες (5-10) κατέχουν την απαξίωση των διψήφιων ήττων σε οκτώ από τις τελευταίες 10 σεζόν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading