Η επόμενη αποστολή του Mike Tomlin στο Steelers είναι να διορθώσει μια τρομερή παράβαση


Το μέλλον του Mike Tomlin με την οργάνωση Steelers φαίνεται αρκετά σταθεροποιημένο και τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την επίλυση ορισμένων από τα ζητήματα που ταλαιπώρησαν το Pittsburgh αυτή τη σεζόν.

Ένα από αυτά τα μεγάλα ζητήματα θα είναι η εύρεση ενός νέου ατόμου για να τρέξει την παράβαση μετά από αυτό ενδιάμεση απόλυση του Ματ Καναδά.

Ο Έντι Φόκνερ και ο Μάικ Σάλιβαν είχαν αναλάβει τα καθήκοντα μετά την αποχώρηση του Καναδά, αλλά ο Τόμλιν είπε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ότι θα πήγαινε έξω από την οργάνωση για να βρει τον επόμενο επιθετικό συντονιστή των Στίλερς.

«Θέλω να είμαστε ευέλικτοι και δυναμικοί», είπε ο Tomlin «Προφανώς πρέπει να κερδίσουμε περισσότερους πόντους. Θέλω να μπορώ να κρατάω τις άμυνες εκτός ισορροπίας. Θέλω να αξιοποιήσω όλο το ταλέντο που έχουμε στη διάθεσή μας. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή τη διαδικασία και τη δεξαμενή ταλέντων εκεί έξω».

Παρά το γεγονός ότι μπήκε στα πλέι οφ και ο Τόμλιν επέκτεινε το σερί του με τις μη ήττες σεζόν σε 17, η επίθεση του Στίλερς δεν ήταν από τις καλύτερες του 2023.


Ο Μάικ Τόμλιν των Πίτσμπουργκ Στίλερς αντιδρά μετά από ένα παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο ενός αγώνα εναντίον των Μπαλτιμόρ Ράβενς
Ο Mike Tomlin πρόκειται να επιστρέψει στους Steelers την επόμενη σεζόν και θα έχει πολλή δουλειά να κάνει. Getty Images

Οι 17,8 πόντους τους ανά παιχνίδι ήταν 28ος στο NFL κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Η δουλειά επίσης θα παραδοθεί σε κάποιον που έχει ήδη εμπειρία στη θέση, είπε στους δημοσιογράφους.

Η εύρεση του σωστού επιθετικού συντονιστή δεν είναι το μόνο θέμα που πρέπει να τακτοποιήσει ο Tomlin, αλλά θα πρέπει επίσης να πάρει κάποιες αποφάσεις με τον τέταρτο.


Ο Kenny Pickett #8 των Pittsburgh Steelers κάνει ζέσταμα πριν από τον αγώνα εναντίον των Buffalo Bills στο Highmark Stadium στις 15 Ιανουαρίου 2024 στο Orchard Park της Νέας Υόρκης.  (Φωτογραφία Sarah Stier/Getty Images)
Ο Kenny Pickett δεν άρπαξε την αρχική δουλειά του QB όπως ήλπιζαν οι Steelers. Getty Images

Αν και φαίνεται ότι έχει ήδη αποφασίσει ότι ο Kenny Pickett θα επαναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο το 2024, ο Tomlin πρόσθεσε ότι οι Steelers «δεν χρίζουν κανέναν» και ότι θα υπάρξει «ανταγωνισμός».

Pickett δεν έχει πάρει ακριβώς τη θέση εκκίνησης από καταιγίδα και ο Mason Rudolph παρουσίασε καλές επιδόσεις στο τέλος της σεζόν όταν ξεκίνησε.

«Δεν μπορώ να υπογραμμίσω πόσο εντυπωσιακό είναι να είσαι έτοιμος – ξεχάστε τον άνθρωπο των επιδόσεων – να είστε έτοιμοι να παραδώσετε, και ήταν», είπε ο Tomlin για τον Rudolph. «Και αυτή η ετοιμότητα φάνηκε, και έτσι σίγουρα είμαστε λιγότερο υποθετικοί για τις δυνατότητές του, επειδή υπάρχουν αποδείξεις για αυτό, απόδειξη σε δύσκολες συνθήκες».

Ο Tomlin είπε ότι θα ήθελε να έχει τον Rudolph πίσω και την επόμενη σεζόν.

Οι Steelers έρχονται από μια ήττα από τους Bills στον γύρο μπαλαντέρ της AFC τη Δευτέρα, και υπήρχαν εικασίες για το μέλλον του Tomlin.

Έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα μετά την ήττα, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις εικασίες πριν βγει στις αρχές αυτής της εβδομάδας ότι επέστρεφε για τη σεζόν του 2024.

Ο Τόμλιν ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που χειρίστηκε την ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του την Πέμπτη και είπε στους δημοσιογράφους ότι περίμενε να κάνει παράταση εκτός εποχής.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading