Η ιστορία του Saquon Barkley για τους Giants τελειώνει αν αυτός ήταν ο τελευταίος του χορόςΑν αυτός ήταν ο τελευταίος του χορός στα μπλε — και αν η διοίκηση των Giants γνωρίζει κάτι για την ανάγνωση ενός αποδυτηρίου, δεν θα είναι — ήταν ένα κομψό τελευταίο βαλς για τον Saquon Barkley.

Εάν επιλέξετε να είστε κυνικός και να το πείτε της Κυριακής από πού-προήλθε-αυτό 27-10 διαδρομή των αετών με πλέι-οφ (από τους οποίους είχαν χάσει σε 13 από τις προηγούμενες 15 συναντήσεις) ήταν απλώς τρεις ώρες σκουπιδιών σε μια σεζόν που έχασε το δρόμο της πριν από εβδομάδες, αυτό είναι σίγουρα το προνόμιό σου.

Εάν πιστεύετε ότι δεν υπήρχε τίποτα για τους Γίγαντες να παίξουν για την Κυριακή στο MetLife Stadium με τα πλέι οφ εκτός συζήτησης μέχρι την Ημέρα των Ευχαριστιών, πείτε το στον Barkley.

Επειδή δεν έμοιαζε έτσι όταν η καρδιά και η ψυχή των Giants έτρεχαν στην τελική ζώνη με ένα τζετ σκούπισμα από 2 γιάρδες έξω, κουβαλώντας το Eagles Security Reed Blankenship σαν σακίδιο, για ένα touchdown στο δεύτερο τέταρτο και ένα 10 -0 Προηγούνται οι Γίγαντες.

Αν υποθέτετε ότι οι Giants, 5-11 για να ξεκινήσουν την ημέρα, είχαν ήδη κάνει check out για αυτή τη σεζόν, αυτή η υπόθεση δεν είχε καλή ηλικία.

Επειδή δεν φαινόταν έτσι όταν ο Barkley πήρε ένα γήπεδο από τον στρατηγό Tyrod Taylor και σημείωσε το δεύτερο touchdown του αγώνα από 3 γιάρδες έξω, ενώ πάγωσε τον lineback των Eagles Zach Cunningham με ένα υπέροχο ντεκ στην πορεία, στο επόμενο. Οι γίγαντες οδηγούν για ένα προβάδισμα 17-0.

Ο Saquon Barkley μπορεί να έπαιζε το τελευταίο του παιχνίδι με τους Giants την Κυριακή. Charles Wenzelberg
Ο Saquon Barkley συγκέντρωσε 46 ορμητικές γιάρδες και 51 γιάρδες υποδοχής ενάντια στους Eagles την Κυριακή. Robert Sabo για τη NY Post

Αν σκεφτήκατε ότι ο Barkley, ο οποίος είχε στεναχωρηθεί για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε η διοίκηση της Giants που χρονολογείται από την offseason όταν του τοποθέτησε το franchise πριν τελικά του δώσει συμβόλαιο ενός έτους, 11 εκατομμυρίων δολαρίων, είχε χάσει το πάθος να φροντίζει, κατάλαβε λάθος.

Επειδή δεν φαινόταν έτσι όταν πυρπολούσε τον Blankenship σε ένα παιχνίδι 46 γιάρδων catch-and-run κάτω από την αριστερή πλάγια γραμμή, δημιουργώντας ένα σκοράρισμα του Taylor στον Darius Slayton στο επόμενο παιχνίδι για ένα προβάδισμα 24-0 Giants.

Με το NFL να αποτιμά τώρα τα running back στο ίδιο επίπεδο με τους συνοδούς στάθμευσης σταδίων και τους παίκτες εισιτηρίων, υπάρχει κάτι περισσότερο από μια καλή πιθανότητα την Κυριακή να ήταν ο τελευταίος αγώνας του Barkley με στολή Giants.

Ενώ οι τελευταίοι αριθμοί του Μπάρκλεϊ στο παιχνίδι – 46 γιάρδες ορμώμενοι και δύο TD και 51 γιάρδες υποδοχής – δεν ήταν κυρίαρχοι, είχε ένα σημαντικό χέρι στα τρία TD του πρώτου ημιχρόνου που διέλυσαν το παιχνίδι στο ημίχρονο.

«Αν αυτό τύχει να είναι το τελευταίο του παιχνίδι ως Giant, είμαι χαρούμενος που πήγε όπως έγινε», είπε ο Slayton. «Βγήκε ως ο παίκτης που ήταν πάντα από τότε που ήταν εδώ: εκρηκτικός, δημιουργώντας touchdown, δημιουργώντας μεγάλα παιχνίδια, δείχνοντας ότι είναι αυτός που νομίζαμε ότι ήταν. Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο του παιχνίδι εδώ. ''

Ο γκαρντ Τζάστιν Πιου φάνηκε αισιόδοξος όταν ο Μπάρκλεϊ επέστρεφε το 2024.

«Ενσαρκώνει όλα όσα έχει να κάνει με αυτό το franchise», είπε ο Pugh στην The Post. «Είναι ένας γίγαντας για τη ζωή. Να βγει με δύο touchdown και μια νίκη κόντρα στον Philly [against whom Barkley was 1-9 in his career] είναι ένας καλός τρόπος για να το κάνετε. Προφανώς, έχει απομείνει τόσο πολύ.

Ο Saquon Barkley συγκέντρωσε 46 ορμητικές γιάρδες και 51 γιάρδες υποδοχής ενάντια στους Eagles την Κυριακή. Robert Sabo για τη NY Post

«Ας ελπίσουμε ότι θα καταλήξουν σε ένα συμβόλαιο και θα επιστρέψει και θα είναι πραγματικά ένας γίγαντας για μια ζωή. Δεν υπάρχουν πολλά παιδιά που επηρεάζουν μια ομάδα όπως αυτός».

Όταν συνέχισα με μια ερώτηση σχετικά με το να φαντάζομαι τον Barkley με οποιαδήποτε άλλη στολή εκτός από το Giants blue, ο Pugh διέκοψε την ερώτηση και είπε: «Όχι. Είναι ένας γίγαντας για μια ζωή. Θα κλείσουν μια συμφωνία. Αν ήθελα να κάνω μια πρόβλεψη, θα ολοκληρώσουν μια συμφωνία και θα επιστρέψει εδώ».

Από την ημέρα που ο Barkley επιλέχθηκε από τον τότε GM Dave Gettleman με τη δεύτερη επιλογή στο ντραφτ του 2018 και με κάθε βήμα που έκανε έκτοτε, έκανε όλα τα σωστά πράγματα και εκπροσώπησε το franchise με απαράμιλλη κλάση. Εξαιτίας αυτού, ήταν πάντα αδιανόητο ότι θα φορούσε ποτέ άλλη στολή.

«Τον άγγιξε το χέρι του Θεού», είπε ο Γκέτλεμαν όταν συνέταξε το ντραφτ του Μπάρκλεϊ.

Μέσα από τις έξι σεζόν του εδώ, ωστόσο, ο Μπάρκλεϊ έχει αγγιχθεί περισσότερο από κακή τύχη παρά από το χέρι του Θεού, χάνοντας τη σεζόν του 2020 από έναν τραυματισμό στο γόνατο που επηρέασε επίσης δυσμενώς τη σεζόν του 2021. Επίσης, έχει αντιμετωπίσει τραυματισμούς στον αστράγαλο, δεν έχει αρκετές νίκες (μία φορά στα πλέι οφ) και πάρα πολλές ήττες (34-64-1).

«Αν είναι το τελευταίο μου παιχνίδι που παίζω εδώ, αν είναι, ήταν διασκεδαστικά έξι χρόνια», είπε ο Barkley μετά το παιχνίδι. “[I] Έκανε πολλές μεγάλες αναμνήσεις, αλλά δεν είναι σαν την τελευταία φορά που παίζω ποτέ ποδόσφαιρο. Αν ήξερα ότι ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, πιθανότατα θα αισθανόμουν λίγο διαφορετικό. ''

Μιλώντας στους δημοσιογράφους την Τετάρτη πριν από τον τελικό της Κυριακής, ο Barkley αναγνώρισε ότι ήταν «προφανώς μια πιθανότητα» ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι ως Γίγαντας και ότι το σχέδιό του για την Κυριακή ήταν να «αγαπήσει τις στιγμές και να πάει εκεί έξω και να προσπαθήσει να πάει σε υψηλό επίπεδο».

Αυτός το έκανε.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading