Η καριέρα του Halep θα μπορούσε να τελειώσει εάν αποτύχει η προσφυγή για απαγόρευση | Η Express Tribune


ΠΑΡΙΣΙ:

Σιμόνα Χάλεπ δεν είναι βέβαιη αν θα παίξει ξανά εάν το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) δεν κάνει δεκτή την έφεσή της κατά της τετραετούς αναστολής του ντόπινγκ, δήλωσε ο Ρουμάνος πρώην νούμερο ένα στον κόσμο. Τον Σεπτέμβριο, ο 32χρονος πρώην πρωταθλητής του Wimbledon και του French Open τιμωρήθηκε από το International Tennis Integrity Agency (ITIA) για τέσσερα χρόνια για δύο διαφορετικές παραβιάσεις των κανόνων αντιντόπινγκ.

Η Χάλεπ, η οποία είχε τεθεί προσωρινά σε αναστολή από τον Οκτώβριο του 2022, αφού βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ροξαντουστάτη με ενισχυτική αίματος στο US Open πέρυσι, είπε ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της ITIA στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο.

Την Τρίτη, το CAS είπε ότι η ακρόαση θα διεξαχθεί στις 7-9 Φεβρουαρίου. Ερωτηθείσα εάν μια αποτυχημένη έκκληση θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της καριέρας της, η Χάλεπ είπε στο Euronews: “Ναι, γιατί τέσσερα χρόνια θα είναι πολλά, τουλάχιστον για την ηλικία μου.” Και για έναν αθλητή που το κάνει αυτό κάθε μέρα για 25 χρόνια και αφιέρωσαν τη ζωή τους στο τένις και στον αθλητισμό δεν ξέρω πώς θα είναι, αλλά είναι καταστροφικό αν είναι τέσσερα χρόνια και δεν ξέρω πώς θα το χειριστώ.

“Μάλλον, θα είναι το τέλος της καριέρας μου, ναι. Και για κάτι που δεν έκανα και δεν φταίω εγώ, είναι ακόμα πιο καταστροφικό”. Η Halep είπε ότι ελπίζει να παίξει στο επόμενο έτος Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού αν η προσφυγή της είναι επιτυχής. «Ξέρω ότι δεν υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για αυτό, αλλά το ονειρεύομαι γιατί το Παρίσι είναι η πόλη των ονείρων μου», είπε ο Ρουμάνος, μιλώντας σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

«Κέρδισα το Ρολάν Γκαρός εδώ όταν ήμουν junior, οπότε όλα ξεκίνησαν πολύ νωρίς, και θα είναι καταπληκτικό να επιστρέψω στο γήπεδο, ό,τι κι αν γίνει. Αλλά θέλω απλώς να είμαι στο γήπεδο γιατί εκεί ανήκω και νιώθω ότι Θέλω να το ξανακάνω».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading