Η κατάσταση τραυματισμού του Deebo Samuel είναι θολή για το παιχνίδι NFC Championship των 49ersΤο San Francisco 49ers κατάφερα να δραπετεύσω Ο αγώνας των πλέι οφ του γύρου του τμήματος εναντίον των Packers το Σάββατο το βράδυ με νίκη, παρά το γεγονός ότι ο Deebo Samuel έχασε το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με έναν τραυματισμό στον αριστερό ώμο που υπέστη στο πρώτο τέταρτο.

Αλλά οι 49ers θα χρειαστούν τον Samuel αν θέλουν να κερδίσουν το Super Bowl 2024 και η κατάστασή του είναι επί του παρόντος θολή για τον αγώνα NFC Championship της επόμενης εβδομάδας στη Σάντα Κλάρα εναντίον του νικητή του αγώνα Lions-Buccaneers της Κυριακής.

Ο δέκτης έχει προγραμματιστεί για περισσότερες δοκιμές την Κυριακή, με την ομάδα να ελπίζει ότι δεν έπαθε το ίδιο κάταγμα στον ώμο που υπέστη στα μέσα Οκτωβρίου που τον έκανε να χάσει τους επόμενους δύο αγώνες, ήττες από τους Vikings και τους Bengals.

Ο προπονητής των 49ers Kyle Shanahan είπε το βράδυ του Σαββάτου ότι δεν γνώριζε ακόμη τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Samuel, αλλά μια πηγή είπε στο ESPN πιστεύουν ότι ο Samuel έχει την ευκαιρία να παίξει την επόμενη Κυριακή.

Ο ραδιοφωνικός δέκτης 49ers Deebo Samuel αποβάλλεται αφού τραυματίστηκε εναντίον των Packers στις 20 Ιανουαρίου 2024. AP
Ο δέκτης 49ers wide Deebo Samuel (19) βγαίνει από το γήπεδο με έναν προπονητή στις 20 Ιανουαρίου 2024. AP

Ο Samuel, 28 ετών, έπιασε 60 πάσες για 892 γιάρδες και επτά touchdown σε 15 αγώνες της κανονικής περιόδου, προσθέτοντας 225 γιάρδες και πέντε σκορ.

Όταν ο Samuel τραυματίστηκε στην Εβδομάδα 6 εναντίον των Browns, οι Niners σημείωσαν μόλις 17 πόντους εκείνη την ημέρα σε μια ήττα από τους Browns και σημείωσαν ακριβώς 17 πόντους σε κάθε μία από τις επόμενες ήττες τους στη Μινεσότα και εντός έδρας από το Cincinnati.

«Ο Deebo είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής», είπε ο Τζορτζ Κιτλ των 49ers μετά τον αγώνα του Σαββάτου, σύμφωνα με το ESPN. «Είναι καταπληκτικός, ειδικά τα πράγματα που του ζητάμε να κάνει. Όταν ο Deebo είναι εκεί μέσα και τον ταιριάζετε με τον Christian (McCaffrey) και τους αλλάζετε και άλλα τέτοια, κάνει την προσβολή μας αυτό που νομίζω ότι είναι διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη παράβαση στο NFL. Λοιπόν, ανησυχώ μήπως δεν παίξει την επόμενη εβδομάδα; Ναι. Είμαστε μια διαφορετική ομάδα χωρίς τον Deebo».

Ο δέκτης 49ers wide Deebo Samuel (19) τρέχει με τη μπάλα εναντίον των Packers στις 20 Ιανουαρίου 2024. AP

Ο Μπροκ Πέρντι είχε ως επί το πλείστον καταπνίγηκαν από τους Packers με τον Samuel παραγκωνισμένο έως ότου σχεδίασε μια διαδρομή 12 παιχνιδιών, 69 γιάρδων, η οποία ολοκληρώθηκε από το σερί touchdown 6 υάρδων του Christian McCaffrey με το 1:07 να απομένει στο τέταρτο τρίμηνο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading