Η μοίρα του Nick Sirianni φαινομενικά αποφάσισε με περισσότερες αλλαγές στο Eagles να έρχονταιΦαίνεται ότι ο Nick Sirianni είναι ασφαλής, αλλά οι Eagles πρόκειται να κάνουν πιο σημαντικές αλλαγές στο προπονητικό τους επιτελείο μετά την κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο και την αμηχανία στα πλέι οφ.

Οι Eagles ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι ο Sirianni και ο γενικός διευθυντής Howie Roseman θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο τέλος της σεζόν την Τετάρτη, υποδεικνύοντας ότι ο Sirianni, 42 ετών, θα επιστρέψει για τέταρτη σεζόν ως επικεφαλής προπονητής της Philadelphia.

Ωστόσο, θα υπάρξουν περισσότερες σημαντικές αλλαγές στο επιτελείο του καθώς ο επιθετικός συντονιστής Brian Johnson αναμένεται να απολυθεί. ανέφερε το Philadelphia Inquirer Δευτέρα.

Αυτή η είδηση ​​έρχεται μια μέρα αφότου οι Eagles απέλυσαν τον αμυντικό συντονιστή Sean Desai, ο οποίος έχασε ήδη καθήκοντα play-calling από τον Matt Patricia κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο Πατρίσια φέρεται να αποχωρήσει από την ομάδα καθώς έληξε το συμβόλαιό του.

Η Athletic ανέφερε την Κυριακή ότι οι Eagles επικοινώνησε με τον συντονιστή άμυνας των Giants που πρόσφατα αναχώρησε, Wink Martindale στην αναζήτησή τους να αντικαταστήσουν τον Ντεσάι.

Ο Nick Sirianni (λ.) φαίνεται να είναι ασφαλής, αλλά οι Eagles αναμένεται να απολύσουν τον επιθετικό συντονιστή Brian Johnson (r.) USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Το ESPN ανέφερε τη Δευτέρα ότι οι Eagles παίρνουν συνέντευξη από τον προπονητή των απολυμένων Commanders Ron Rivera και τον απολυμένο συντονιστή των Jaguar, Mike Caldwell.

Ο Τζόνσον, 36 ετών, έχει πάρει συνέντευξη για τις θέσεις προπονητή των Falcons and Titans, αλλά σύμφωνα με το The Athletic, δεν είναι πλέον υποψήφιος για τη θέση των Panthers.

Αφού έφτασαν στο Super Bowl πέρυσι, οι Eagles έχασαν τον επιθετικό συντονιστή Shane Steichen, ο οποίος έγινε επικεφαλής προπονητής των Colts, και τον αμυντικό συντονιστή Jonathan Gannon, τον οποίο προσέλαβαν οι Cardinals ως επικεφαλής προπονητή τους.

Παρά το γεγονός ότι έπαιξαν πολλά κλειστά παιχνίδια, οι Eagles ξεκίνησαν με 10-1, αλλά έχασαν πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους πριν με 32-9 από τους Μπουκάνερς στον γύρο μπαλαντέρ.

Ο προπονητής των Eagles, Νικ Σιριάννη. Getty Images
Ο συντονιστής επίθεσης Eagles Brian Johnson. AP

Οι Eagles απέτυχαν να κερδίσουν 20 πόντους κατά τη διάρκεια ενός σερί τριών ηττών τον περασμένο μήνα απέναντι στους 49ers, τους Cowboys και τους Seahawks, και ο Johnson ήταν συχνός στόχος της οργής των οπαδών των Eagles για τη στάσιμη επίθεση.

Ο Jalen Hurts, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα ύποπτο πρόβλημα στο γόνατο, έκανε 15 κοψίματα που ήταν κορυφαία στην καριέρα του.

Οι Eagles έχασαν επίσης από τους Buccaneers στον γύρο μπαλαντέρ του 2021 κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν του Sirianni ως προπονητής των Eagles.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading