Η Νέα Ζηλανδία αντιμετωπίζει άλλη μια αποτυχία πριν από το τρίτο T20I εναντίον του Πακιστάν


Ο αρχηγός της Νέας Ζηλανδίας, Κέιν Γουίλιαμσον, ο οποίος υπέστη κάκωση του μηριαίου στο δεύτερο αγώνα Twenty20 εναντίον του Πακιστάν, είναι απίθανο να λάβει περαιτέρω μέρος στη σειρά, δήλωσε τη Δευτέρα ο προπονητής Γκάρι Στεντ.

Ο Williamson ήταν ήδη έτοιμος να χάσει το τρίτο παιχνίδι την Τετάρτη, και με το πρώτο Test εναντίον της Νότιας Αφρικής λιγότερο από τρεις εβδομάδες μακριά, ο Stead είπε ότι ο αστέρας του batsman του πιθανότατα θα αποχωρούσε και στα δύο τελευταία παιχνίδια.

“Με τους αγώνες δοκιμών τόσο κοντά επίσης και στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων (αποτελούν) υψηλότερη προτεραιότητα, νομίζω ότι θα προσπαθήσουμε να βεβαιωθούμε ότι είναι κατάλληλος για αυτό”, είπε ο Stead.

Η Νέα Ζηλανδία προηγείται στη σειρά των πέντε αγώνων με 2-0, με τον Williamson να συνεισφέρει με 26 off 15 πριν αποσυρθεί τραυματισμένος στη δεύτερη αναμέτρηση της Κυριακής, στην οποία η ομάδα του κέρδισε με 21 σερί.

Ο Τιμ Σάιφερτ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Γουίλιαμσον στη γραμμή μπαταρίσματος, με τον Στέαντ να δείχνει ότι ο Σάιφερτ ήταν ήδη έτοιμος να αντικαταστήσει τον Ντέβον Κόνγουεϊ ως φύλακας σε κάποιο στάδιο της σειράς.