Η νέα σεζόν WTA έρχεται πολύ γρήγορα για την Pegula | Η Express Tribune


ΠΕΡΘ:

Η Jessica Pegula είπε την Πέμπτη ότι η σεζόν του 2024 πλησίαζε πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο και δεν είχε χρόνο να σκεφτεί νέους στόχους μετά από μια αξέχαστη χρονιά.

Το νούμερο πέντε του κόσμου προετοιμάζεται για το ATP-WTA United Cup αυτή την εβδομάδα, αφού βοήθησε τις Ηνωμένες Πολιτείες να νικήσουν την Ιταλία και να κερδίσουν τον εναρκτήριο τίτλο της διοργάνωσης μικτών ομάδων πριν από ένα χρόνο με συμπαίκτη τον Taylor Fritz.

Και οι δύο επέστρεψαν για να υπερασπιστούν το στέμμα τους στο προβάδισμα στο Australian Open του επόμενου μήνα, ξεκινώντας την εκστρατεία τους την Κυριακή εναντίον της Βρετανίας υπό την ηγεσία της Κάμερον Νόρρι.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξεκινάμε ήδη φέτος», είπε η 29χρονη στο Περθ. «Σίγουρα δεν είχα χρόνο να βάλω νέους στόχους.

«Θέλω απλώς να ξεκινήσω καλά τη σεζόν, να πάρω μερικές νίκες σε αγώνες και να πάρω ώθηση.

«Πρέπει να ξεκινήσετε καλά με μια θετική νοοτροπία, μετά από τα τελευταία (καλά) χρόνια που είχα, μπορεί να είναι δύσκολο να συνεχιστεί αυτό».

Pegula έκανε μια τεράστια ανακάλυψη τον περασμένο Αύγουστο κερδίζοντας το Masters του Μόντρεαλ και επίσης πήρε ένα τρόπαιο στη Σεούλ μετά την επιτυχία της ομάδας της στο United Cup στην αρχή της χρονιάς.

Αλλά η Αμερικανίδα, της οποίας η οικογένεια δισεκατομμυριούχων κατέχει την ομάδα Buffalo Bills NFL, είπε ότι η περασμένη σεζόν της μπορεί να είναι δύσκολο να αντιγραφεί.

«Είχα πολλές νίκες σε μεγάλα τουρνουά το 2023, οπότε ελπίζω να μπορέσω να το συνεχίσω και στην (επόμενη) χρονιά», είπε.

«Τα κορυφαία πέντε περιθώρια είναι τόσο μικρά, που δεν μπορείς να τα σκεφτείς υπερβολικά αυτά τα πράγματα ή μπορεί να έχουν μπούμερανγκ.

“Κέρδισα το Μόντρεαλ, αλλά ίσως μπορώ να ζητήσω περισσότερα, ίσως να πάω πιο βαθιά στα Slams. Είναι δύσκολο να πω τι πρέπει να κάνω για να βελτιωθώ.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading